Nnywellness.com

USB kabel problemer med iPhone


USB kabel problemer med iPhone

Hver iPhone trenger en USB-kabel for å synkronisere filer og batteriet. USB-feil kan forårsakes av datamaskinen, kabelen, adapteren eller USB-port. Hvis iPhone ikke blir oppdaget av PCen, kan omstart av datamaskinen være en rask Fiks. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å koble kabelen.

Kompatibilitet

Hvis du er støter på problemer mens du bruker en bestemt kabel med telefonen for første gang, kan du ha kompatibilitetsproblemer. Generisk tilbehør fra tredjepartsleverandører kan være billigere, men de er ikke garantert å jobbe med iPhone. I tillegg, hvis din USB-porter bruker den gamle 1.0 standarden, kobler telefonen på bare 12Mbps, i stedet for 480Mbps som du ville fått med USB 2.0. Støtter bare lade via FireWire-baserte strøm med første generasjon iPhone.

iTunes

iTunes kan vise følgende feil når du kobler iPhone til datamaskinen: "ITunes kunne ikke koble til dette iPhone fordi det oppstod en ukjent feil". Feilen vises en feilkode som begynner med "0xE" pluss syv ekstra sifre. Apple anbefaler omstart av datamaskinen, oppdaterer iTunes og kjøre Windows Update. Hvis du bruker en ekstern USB-hub, fjerne det og koble telefonen direkte til datamaskinen.

Skadet ledningen

Hvis problemet oppstår på flere datamaskiner, kan du ha en dårlig ledning. Selv om det kan virke intakt, kan en USB-kabel være skadet eller ødelagt internt. Prøv ledningen med en annen enhet. Hvis det fungerer, ligger problemet andre steder.

Port feil

USB-porter kan gå dårlig akkurat som alle andre PC-komponenter. En overspenning, kan slik som kan oppstå under en storm, skade en eller flere porter, føre dem funksjonsfeil. En sterk zappe statisk elektrisitet kan også produsere de samme symptomene. Derfor, hvis du har en bærbar PC, holde det på en hard overflate å redusere muligheten for statisk opphoping. Enten du bruker en bærbar PC eller en datamaskin, trenger du et nytt hovedkort hvis portene er dårlig.