Nnywellness.com

Hva gjør betegnelsen Video 2 betyr?


Hva gjør betegnelsen Video 2 betyr?

Betegnelsen Video 2 refererer til et annet sett med kontaktene som lar deg koble en audiovisuelle enheten til TVen med kompositt - rød-hvit-gul- eller S-video-kabler. Video 2 tjener formål på noen TV som den vises, og betegnelsen hjelper deg med å skille mellom tilkoblingen og noen andre inndatakoplinger finnes. Ikke alle TV har en Video 2, men hvis du ser kontaktene på TVen merket som sådan eller ser Video 2 i inndata eller kilde på TV skjermen, TV har et ekstra sett med kontaktene lett tilgjengelig for bruk.

Bekvemmelighet

Forbrukerne er i en teknologiske tidsalder hvor du kan koble nesten alt til en TV, DVD-spillere og videokameraer spillkonsoller og datamaskiner. Som et resultat, gir de fleste TVer flere sett med kontaktene slik at du kan koble alle enhetene til TV samtidig. For forbruker er dette en betydelig bekvemmelighet fordi det eliminerer behovet for å koble, koble fra og re-plugg hver gang du bruker forskjellige enheter.

Betegnelse

Avhengig av TVens oppsett, du kan ha flere sett med sammensatte kontaktene, og hvert sett i knekt vil ha et nummer tildelt. For eksempel hvis TVen har to sett med kontaktene for kompositt og S-video-kabler, ett sett med kontaktene merket Video 1, og det andre settet kalles Video 2. Kontaktene på TVen som merket Video 2 vil relatere til en input kanal på TV som kalles også Video 2. Denne merking eliminerer potensielle uklarhet om hvilke innstillinger du kan velge når du har mer enn ett element som er koblet til TVen.

Beliggenhet

Plasseringen av din Video 2 kontakter, avhengig av merke og modell av TVen. Noen TVer vil inneholde Video 2 kontaktene på baksiden av TVen, rett under Video 1 kontaktene. Andre TVer vil plassere Video 2 innganger på sidepanelet TV. Siden panelet plasseringen oppretter avstanden mellom hvert sett med knekter og kan skille en forskjell mellom dem. Mange fjernsyn vil sette Video 2 kontaktene på frontpanelet. Frontpanelet plasseringen kan du enkelt koble til og fra elementer som kameraer og videokameraer på en etter behov. Se brukerhåndboken for TVen hvis du er usikker hvor din Video 2 kontaktene er plassert.

Tilkoblingskvalitet

Nesten alle audiovisuelle enheter kan koble til en TV via Video 2 havnen. imidlertid koble gjennom Video 2 ikke alltid gir best mulig skjermkvaliteten. Kompositt og S-Video-tilkoblinger er eldre audiovisuelle tilkoblinger. slik tilkoblingene er best brukt med videospillere, standard DVD-spillere og midlertidig koble elementer som kameraer og videokameraer. Enheter som kan HD-utgang, som en Blu-ray-spiller, en PlayStation 3 eller en Xbox 360, som støtter avansert grafikk som fungerer best med HDMI-kontakter. Du kan koble slike enheter til TVen via en Video 2 port, men kan dette resultere i redusert eller forvrengt visuell kvalitet.