Nnywellness.com

Hvordan tekst fra en iPhone til en datamaskin


Hvordan tekst fra en iPhone til en datamaskin

Short Message Service tekster var cellen-telefon til cellen-telefon saker når de først ble introdusert. Men i dag, du kan sende SMS-tekstmeldinger til en datamaskin. Dette kommer hendig for kommunikasjon med venner og familie som ikke har tekstil evner, men har en datamaskin og e-postkontoen. Hva er mer, det er praktisk: tekstil fra iPhone til en e-postkonto ikke krever at du endre hvordan du normalt sende tekstmeldinger.

Instruksjoner

• Trykk "Meldinger" fra Hjem-skjermen. Trykk blyant-ikonet i øvre høyre hjørne av skjermen for å opprette en melding. En ny tekst-vindu åpnes.

• Adresse mottakeren i feltet "Til". Tapp et par bokstaver i hennes navn og velg fra listen over treff som iPhone genererer. Alternativt, trykk på "plus" for å finne mottakeren blant kontaktene. Velg eller skriv inn mottakerens e-postadresse i stedet for mobiltelefonnummer.

• Skriv inn meldingen i meldingsboksen. Du kan også legge til et bilde eller video vedlegg ved å tappe det lille kameraikonet til venstre.

• Trykk "Send". Teksten skal ankomme på mottakerens datamaskin via e-post i noen minutter.

Tips og advarsler

  • Selv om du vanligvis ikke trenger en emnelinje for Transportabel-å-transportabel tekster, er det vanligvis standard og nyttig å ha en Emne-linje i meldingene du sender e-post. For å aktivere en Emne-linje, trykk "Innstillinger", "Meldinger" og trykk for å veksle "Emnefeltet" til "On".