Nnywellness.com

Hvordan å lage iPhone-programmer med en SDK


Programmer for iPhone kan installeres med en datamaskin. Flere uoffisielle software development kits (SDK) er tilgjengelig på Internett for å lage programmer for iPhone. Følgende trinn viser hvordan å lage iPhone-programmer med et programvareutviklingssett.

Instruksjoner

• Undersøke en av de uoffisielle SDK som den tilgjengelig på Lucas Newmans hjemmeside (se ressurser).

• Bruke SDK til «jailbreak» iPhone. Dette gjør at filer skrives til filsystemet til iPhone. Bestemt fremgangsmåten avhenger av hvilken versjon av firmware du bruker.

• Opprette en programvare utviklingsplattform. IPhone bruker en versjon av iTunes som støttes av en 32-bitersversjon av Windows XP eller Vista og Mac OS X. IPhone bruker en versjon av OS X-operativsystemet som er optimalisert for iPhone, selv om forskjellene mellom denne versjonen og en på stasjonære Mac-er ikke har blitt offisielt beskrevet.

• Studere eksisterende hjemmelagde programmer for iPhone. SDK bør inneholde eksempelprogrammer å bruke for å skrive dine egne programmer. Disse programmene har Apple støtte, selv om de får på iPhone med mindre de utfører Subscriber Identity Module (SIM) låse.

• Skrive iPhone-programmer for Safari-nettleseren i Ajax eller Javascript. Safari støtter tredjepartsprogrammer, men fullstendige programmer kan installeres offisielt på en iPhone bare av Apple.