Nnywellness.com

Samsung F490 spill


Samsung F490 spill

Samsung F490 cell phone har en 3,3-tommers touch-skjerm, et 5 megapikselkamera med blits og en videoopptaker. Det inkluderer også 130 MB minne forhåndsinstallert, som er praktisk for lagring av bilder og andre programmer. Nedlastbart innhold som programmer, ringetoner og spill kan installeres på telefonen. Ulike typer spill er tilgjengelig for Samsung F490 underholdning.

Kortspill

Mange av dine favoritt-kort og kasinospill er spille på Samsung F490. Du kan spille 21 og konkurrere mot giveren i et spill på BlackJack. Du kan eventuelt teste gjette ferdigheter ved å velge riktig nummer i et spill av Roulette. Populære kortspillet spill som kabal, Freecell, pyramide er også tilgjengelig for nedlasting. Hver av disse spillene er tilgjengelig gratis fra mobileheart.com.

Brettspill

Brettspill som brikker, mahjongg og monopol er tilgjengelig for nedlasting. I dam er spillerne å slå deres motspillerens brikker og gjøre den til den andre siden av brettet først for å vinne spillet. Av mahjongg er japanske spillet hvor spillerne er å fjerne brikkene fra brettet ved sammenkobling dem med en annen flis som passer. Monopol vinne spillere spillet ved å bli den rikeste spilleren. Spillere alternative svinger ved å rulle terningen og landing på ulike egenskaper som de kan enten leie eller kjøpe. Hver av disse spillene er gratis å laste ned fra mobileheart.com.

Arcade spill

Populære arcade spill er tilgjengelig til å spille på Samsung F490. Spill som Ms. Pacman, DigDug og Galaxian kan spilles på enheten. I Ms. Pacman gå spillere gjennom ulike nivåer prikker og monstre å overleve. DigDug er et eventyrspill der spillerne grave seg gjennom smuss og bekjempe skapninger ved å skyte dem. Galaxian er et skytespill der spillere er å ødelegge fremmede før de er skutt. Nyere arcade spill som Tomb Raider Underworld, The Sims og Doodle Jump er også tilgjengelig. Dette arcade spill og mange andre, kan lastes ned fra gamemobile.co/uk.

Sportsspill

Du kan ta med handlingen av mange sportsspill med deg. Spill som FIFA 10, Tiger Woods PGA Tour 11 og NBA Street kan spilles på Samsung F490. FIFA 10 er en fotballkamp at funksjoner lag fra hele verden. I Tiger Woods PGA Tour spille spillere en runde golf med golf superstar Tiger Woods. NBA Street er basketball spillet hvor spillerne delta i 3-on-3 spill med spillere fra NBA, samt populære street ball spillere. Hver av disse spillene er tilgjengelig for nedlasting fra gamemobile.co/uk.