Nnywellness.com

Hvordan erstatte en vindusvisker Motor i en 2003 Chevy Malibu


Hvordan erstatte en vindusvisker Motor i en 2003 Chevy Malibu

Det er flere komponenter til frontruten svaber forsamlingen på en 2003 Malibu. En hoveddelen, er imidlertid vindusvisker motor. Vindusvisker motor på din Malibu ligger under førerens siden av panseret og Lukk i frontruten, og er lett tilgjengelig etter fjerner delene som holder den på plass. Du kan gjøre denne jobben hjemme.

Instruksjoner

• Fjern svaber armer. Sikre svaber armer er i "Park" posisjon, og deretter koble den negative terminalen på bilbatteriet. Bruk en flat skrutrekker til å lirke dekselet over mutteren som holder svaber arm på, og deretter fjerner mutteren socket og ratchet. Trekk svaber armer rett utenfor deres aksler. Koble frontrute vaskemaskin væske slangen fra skive røret, og deretter flytte skive røret fra cowlen dekselet.

• Fjern hetten dekselet. Cowlen dekselet er bare holdt av fem plast push-pins på den nederste kanten. Fjern disse pinner med tang.

• Koble svaber overføring linker fra vindusvisker motor ved hjelp av en flat skrutrekker og tang. Bruke socket fastnøkkel og riktig størrelse socket for å fjerne to skruene som holder vindusvisker motor på plass. Fjern vindusvisker motor fra modulen stasjonen systemet. Fjern støttebraketten fra vindusvisker motor.

• Installere den nye motoren til vindusviskerne. Plasser vindusvisker motor på modulen svaber stasjonen systemet, og plasser spacer til modulen svaber stasjonen systemet. Bruke socket skiftenøkkelen for å erstatte to boltene som holder vindusvisker motor på plass. Bruk momentnøkkel for å stramme disse boltene til 40 tommers-pounds. Koble svaber overføring linker til vindusvisker motor sveiv armen. Re-installere modulen svaber stasjonen systemet. Sett på hetten dekselet og sett push-pins tilbake på plass. Fest vaskemaskin væske slangen til vaskemaskin røret. Sette svaber armer tilbake på plass, og sikre at de justeres med svaber prikker på sjakter. Installere svaber arm nøtter og stram til 25 tommer-pounds, mens holde svaber armer på linje med svaber prikken. Plass dekslene tilbake over svaber nøtter. Koble til vaskemaskinen slangen kontaktene til cowlen dekselet. Koble til den negative terminalen på bilbatteriet. Slå på vindusviskerne og sikre at de fungerer som de skal.

Tips og advarsler

  • Før du hopper til konklusjonen at du må erstatte din vindusvisker motor, kontroller at du har gjort til riktig diagnose. Det er andre grunner for vindusviskere fungerer ikke riktig, for eksempel et problem med bilbatteriet eller vindusvisker motor sikring.
  • Vurdere dekker malt områder av kjøretøyet som du arbeider med med en presenning av noe lignende, å unngå riper.