Nnywellness.com

Hvordan sammenligne cellen telefon mottagelse


Det er to faktorer å vurdere - styrken på transportørens nettverk og mobiltelefon selv. Evaluere nettverk er relativt enkelt, men mobiltelefoner er problematisk. Hva du virkelig trenger å vite er hvor mye av signalet fra nettverket kan brukes på en bestemt enhet. Den tekniske betegnelsen for dette er "EC/I0" (uttales "ee-se-over-øye-naught") ikke og vises fordi det varierer vilt, alarmerende mobilbrukere. I stedet vises mer stabil barer, selv om de er relativt meningsløst. Det er ingen industristandard standard regulerer bruk av barer så deres terskler er vilkårlig. "To bars" betyr forskjellige ting på forskjellige telefoner. Ingen to modeller, fra samme produsent, er identiske nøyaktighet og styrke deres antenner og mottakere varierer.

Instruksjoner

• Besøk flere mobiltelefon bærere nettsteder og studere nettverket kart i ditt område og områdene der du trenger sterke dekning. Ta hensyn til signalstyrke, samt dekning. Åpne en ny fane for hver og bokmerke siden hvis dekning oppfyller dine behov. Hold disse sidene åpne. Lukk alle faner som ikke oppfyller kriteriene for god cellen telefon mottagelse.

• Gjennom hver side og telefoner tilgjengelig fra leverandør. Velg modellen som best dekker dine behov, og har den sterkeste og mest nøyaktige antenner og mottakere. Ring leverandøren hvis informasjonen er uklart eller mangler.

• Lese noen anmeldelser av nettverk og telefoner du vurderer. Se etter generelle kommentarer og ikke fokusere på individuelle vurderinger. Velg anmeldelser fra forbrukeren nettsteder og brukere.

• Vurdere informasjon og foreta en informert beslutning om hvilke nettverks- og enhets vil gi det beste mobiltelefon mottaket for deg.

Tips og advarsler

  • Nettverk kartene inneholder annen informasjon fra transportør til transportør. For eksempel Sprint dekningskart bryter ned sine tjenester basert på Sprint og Nextel drivkreftene enheter og viser hvor stemmen dekning, stemme dekning med varierende signalstyrke, sentrale områder, og ingen dekning. Verizons kart er interaktivt og viser informasjon for alle sine tjenester og nedbryting mellom digital og analog ingen dekning landsomfattende.
  • Den raskeste måten å forskning cellen telefon mottagelse er å gå online. Hvis du ikke har tilgang til Internett, ringe forhandlere direkte eller stopp av deres plasseringer for mer informasjon.
  • Resepsjonen kan være god selv i et dårlig dekningsområde hvis "EC/I0" er høy, og motsatt det også sant.
  • Prøv forskjellige modeller i lokale butikken for å se hvordan de virkelig lyd og fungere.
  • Fastslå nøyaktig hva retur er med transportøren du og hva alternativene er resepsjonen ikke bør representert.