Nnywellness.com

Hva er en avstandsmåler kamera?


Hva er en avstandsmåler kamera?

"Avstandsmåler" refererer til typen optikk som brukes i et kamera. Populære i 30-årene, '40s og 50s, avstandsmåler kameraer var i hovedsak erstattet av dagens single-lens reflex (SLR) kameraer.

Opprinnelsen til avstandsmåler

Avstandsmåler kamera
Avstandsmåler kameraet ble introdusert i 1932. Det var ansvarlig for å gjøre fotografi populær blant ikke-profesjonelle siden tidligere kameraer hvor mye større, betydelig tyngre og brukte fiberoptiske systemer som anslått inversed bilder før fange.

To bilder bli en

Dagens speilreflekskameraer tilbyr 'gjennom linsen' eller TTL bildevisning. Avstandsmålere har ikke TTL bildevisning. De bruker en annen type visning systemet.

På en avstandsmåler, du ser på bildet gjennom søkeren, men bildet kommer inn i kameraet fra et annet vindu. Resultatet er at du ser to bilder: en litt pålagt på den andre. Kameraet er i fokus når du slår en fokusring rundt linsen til to bilder line opp.

Fokuset fra en avstandsmåler kamera er utrolig presis, det er derfor det fortsatt en favoritt blant profesjonelle fotografer---selv de som skyter film eller digital SLR 35mm eller medium format kameraer.

Photocomposition

Siden perspektivet til skyting med en avstandsmåler er forskjellig fra en SLR eller andre TTL-kamera, kan det ta litt tid å justere photocomposition teknikken. Det krever mer dyktighet--- eller minst en finslipt "øye"---å riktig ramme et bilde med en avstandsmåler.

Fordeler

Forskjellen mellom et godt bilde og et flott bilde er. Selv et millisekund nedleggelse lag kan forårsake du går glipp av en bra skudd. Avstandsmålere bruk ikke den samme typen speil optikk som speilreflekskameraer. Med ingen bevegelige speil er det ingen nedleggelse lag.

Avstandsmålere kan tilby høyere kvalitet bilde. Uten speilet, kan linsen komme nærmere kameraet bildet flyet. Bildet flyet er her magien til å skape et fotografi skjer. Og fordi det ikke er noen bevegelige speil, det er mindre sannsynlighet for uskarpt laget av bevegelsen speil på tregere Lukkerhastighet.

Avstandsmåler kameraer er mindre og lettere. Siden de har mindre glass, kameraer veie mindre enn speilreflekskameraer. Kameraene fungere bedre med mindre linser, som også betyr mindre vekt.

Ulemper

Med avstandsmåler kameraer er det du ser i søkeren og hva du fange gjennom linsen to forskjellige ting.

Større objektiver kan blokkere eller forstyrre søkeren. Dette betyr at du ikke vil skyte med de fleste av de større tele og fisheye linsene. Zoom objektiver fungerer ikke bra på avstandsmåler kameraer heller.

Range finders er ikke utformet for makro eller super close-up bilder. De skyte best på middels og lang avstander.