Nnywellness.com

Michigan barn sete lover


Michigan barn sete lover

Staten Michigan styrket sin barn passasjer lover i juli 2008. Michigan upped parameterne alder og størrelse guiding bruk av barnestol systemer. Som trygge barna Michigan notater, kan det være fornuftig å holde barnet i en beltestol, for eksempel, lenger enn nødvendig ved lov.

Alder og størrelse parametere

Michigan loven krever alle barn under 4 år være sikret av barnestol når du reiser i et motorkjøretøy. Et barn som er 4, men mindre enn 8 år, og mindre enn 57 tommene lang må sitte i en alder-passende restraint system, de fleste ofte en beltestol. Trygge barna Michigan råder at hvis barnet ditt er under 8, men høyere enn 57 tommer eller over 8, men kortere enn 57 tommer, du bør likevel vurdere bruker en beltestol med barnet, men loven ikke krever den.

Barn mellom 8 og 15, i tillegg til barn som er minst 57 inches høy, kan benytte en voksen sikkerhetsbelte. Forsikring Institutt for Highway Safety (Kollisjonslaboratoriet) notater som barn under 3 må sitte i baksetet, hvis det finnes i bilen. Total, må alle 16 eller eldre spenne opp når man kjører i forsetet av et motorkjøretøy i Michigan.

Brudd

Michigan behandler barnestol lov lovbrudd som sivile brudd. Staten vurdere ikke peker til en forbryterens førerkort. Maksimal fine for et første angrep, ifølge Kollisjonslaboratoriet, er $10. Det er førerens ansvar å sikre at alle barn under 16 er riktig tilbakeholdne. Individer 16 og eldre er ansvarlig for seg selv, i henhold til Michigan lov.

Unntak

Visse unntak gjelder Michigans barnestol lover. Hvis barnet er ridning i eller på en buss, skole buss, drosje, moped, motorsykkel eller andre motorkjøretøyer ikke pålagt ved føderal lov å ha bilbelter, er han fritatt. Barnet er også utelukket hvis du er pleie henne. Fysisk unntak finnes, inkludert for sertifisert medisinske grunner, størrelse eller dårlig fysisk form. Barn mellom 8 og 15 trenger ikke å bære et bilbelte i baksetet av en motorvogn hvis alle tilgjengelige belter er i bruk og alle forsetet beboerne er ordentlig sikret.