Nnywellness.com

Hvordan å montere en iPhone 3G som en Flash Drive


Hvordan å montere en iPhone 3G som en Flash Drive

Apple introduserte iPhone 3G i 2008. Selskapet produsert to versjoner, det 8GB og 16GB, som tilpasser seg interne minne du trenger for dine personlige filer. Dette Wi-Fi-enhet er kompatibel med en rekke programmer som forbedre funksjonene i telefonen. For eksempel, gjør dens bærbarhet og pålitelighet det en ideell enhet til bruk som en flash-stasjon. Følgelig forskjellige søknadene ble utviklet for å slå iPhone 3G og nyere versjoner i en flash drive som kan monteres til datamaskinen.

Instruksjoner

• Gå til webområdet Macroplant (. macroplant.com) og laste ned iPhone Explorer programmet. Dette gratis programmet lar deg bla gjennom filer og mapper på telefonen når den er koblet til datamaskinen. Du kan bruke dra og slipp grensesnittet til å enkelt flytte filer eller mapper til og fra din iPhone. Du kan forhåndsvise filer før du overfører dem til enheten, samt opprette, slette og endre navn på filer og mapper. Gratis automatiske oppgraderinger er gitt. Dette programmet er kompatibelt med og uten jailbroken iPhones. Men hvis du har en jailbroken iPhone, har du muligheten til å få tilgang til adresseboken, SMS og e-poster fra iPhone systemroten. Dette programmet er installert på datamaskinen for Windows eller Mac ikke på iPhone. For å laste ned dette programmet, klikk på kategorien "Last ned" på utviklerens hjemmeside som samsvarer med ditt operativsystem (Mac eller PC). Følg instruksjonene for å installere det på datamaskinen. Når du kobler iPhone til datamaskinen, starte iPhone Explorer til å vise og flytte filer.

• Gå til mAPPn nettstedet (. mappn.com) for Discover programmet. Hvis du velger "Last ned" fra utviklerens hjemmeside, vil du bli omdirigert til iTunes App Store for å fullføre nedlastingen. Oppdag er et gratis-å-bruke mobil som lar deg vise, lagre, administrere og overføre filer mellom datamaskiner eller iPhone; du må imidlertid en Wi-Fi-tilkobling. Oppdag gir deg en Internet Protocol (IP)-adresse som kommuniserer mellom iPhone og datamaskinen. Når adressen er angitt, kan du vise og laste ned filer fra telefonen til datamaskinen, og omvendt. Oppdag vil be deg om å opprette et passord for å beskytte filene. Du kan dele filer med andre iPhone-brukere, gitt de vet passordet, og email innholdet til dem.

• Webstedet Avatron programvare (. avatron.com) for å få luft deling eller Air deling Pro programmet. Wi-Fi-baserte programmet lar deg se filer uansett hvor du er. Du får alle filene, for eksempel PDF, nettleseren bokmerker og bilde slideshows. En unik funksjon er muligheten til å skrive ut filer direkte fra telefonen uten behov for noen spesiell programvare. Dette programmet støtter Microsoft Office-filer, HTML-sider og andre filer inkludert ren tekst, bilder, videoer, filmer og lyd. Air deling er $2.99 Air deling Pro er $6.99, datoen for offentliggjøring. Dette programmet er tilgjengelig på iTunes App Store. Hvis du åpner det på webområdet Avatron programvare, vil du bli sendt til iTunes å fullføre nedlastingen. Når du synkroniserer programmet til telefonen og starte den, blir du bedt om å sette opp din telefon å dele filer via Wi-Fi. Du blir også bedt om å opprette et passord for å beskytte filene.