Nnywellness.com

Hvordan erstatte varmeapparatet slangene i en Honda Accord


Når folk flest tenker på Bilpleie alltid, olje endringer, optimalisering og de som kommer til hjernen. Ofte folk vil overse slangene og mer spesifikt varmeapparatet slangen i sin Honda Accord. Dette er en feil, som slangene er den viktigste informasjonskilden lekkasje problem i kjølesystemet. Erstatte varmeapparatet slangen ikke krever inngående kunnskap av bilen mekanikk og nesten alle kan gjøre det.

Instruksjoner

• Plasser en bøtte med minst 2 gallon kapasitet under Honda Accord radiator og rett under bunnpluggen. Deretter åpne radiator bunnpluggen å tillate kjølevæsken renne inn i bøtte. Kontroller radiatoren er kjølig å ta før du åpner bunnpluggen.

• Bruk en skrutrekker eller tang for å løsne klemmer, som holder varmeapparatet slangene på plass. Verktøyet nødvendig vil avhenge av klemme på slangene av din Honda Accord. Deretter Flytt klemmer ned slangen og ut av veien.

• Gjør flere på langs kutt hvor slangene koble til varmeapparatet kjernen og motoren henholdsvis. Deretter fjerne de gamle varmtvannsberederen slangene. Aldri dra eller vri på slangen mens du fjerner den uten klippe det først, fordi du kan skade varmeapparatet kjernen.

• Skrape noen leftover oppvarmet slange eller rusk fra slangen montering, slik at nye slangene passer tett varmeapparatet kjernen og motoren. Hvis det er rester igjen på beslag, kan det forårsake en lekkasje i kjølevæske.

• Bruke pakning sealer hver av tilbehør for å sikre nye slangene på plass. Pass på at du ikke legger for mye sealer på beslag på, eller det kan forårsake hull. Et tynt lag med sealer vil være nok.

• Sette slangeklemmer på de nye Varmeapparat slangene og feste dem til Varmeapparat kjerne og motor beslag. Deretter Bruk skrutrekker eller tang for å stramme klemmer på varmeapparatet slangene. Pass på at det er en tilstrekkelig mengde slangen festet til montering å hindre kjølevæske lekkasjer.

• Fylle radiatoren med fersk kjølevæske, slå på motoren for Honda Accord og la den kjøre ca 15 minutter. Mens Accord kjører, sjekk for eventuelle lekkasjer i de nye Varmeapparat slangene.

Tips og advarsler

  • Husk å måle den indre diameteren på nye slangen og sammenlign det med den gamle slangen før du installerer den. Noen ganger oppvarmet slanger er forskjellige størrelser alle varianter kan resultere i en lekkasje i kjølevæske.
  • Når skraping slangen rørdeler fri for rusk, være meget forsiktig ikke skade montering.
  • Rydde opp noen rot og kast gamle kjølevæsken riktig. Være forsiktig under denne avhending, som kjølevæske er svært giftig for både mennesker og dyr.