Nnywellness.com

Problemer med TV-mottak


Problemer med TV-mottak

Det er tre hovedmåter å motta TV-signaler: gjennom en satellitt-leverandør, via kabel-leverandør eller via en digital kringkaste antennen. Alle har sine fordeler, men alle er utsatt for Mottaksproblemer som kan avbryte din TV-titting. Siden metoder for TV-mottaket variere, så gjør problemene knyttet til dårlig mottak- og trinnene du må ta for å løse disse problemene.

Digital kringkasting antenner

Når du bruker en digital kringkasting mottaker antenne, Hovedproblemet assosiert med dårlig mottak eller TV bilde er bare, dårlig mottaket av signalet. For å motta kanaler 2-13, må du ha en VHF eller "kanin øret" type antenne. For å motta kanaler 14-51, må du har en UHF eller "bow-tie" typen antenne. Selv med disse typer antenner er det tips som kan hjelpe mottaket. For kanaler 2-6, utvide kanin øret stenger til deres full lengde; kanalrekkefølgen 7-13, forkorte stenger til en lengde på 12 tommer til 18 inches. For å forbedre mottaket, flytte antennen til en plassering fra elektroniske enheter. Hvis mulig, plasser den i et vindu eller på en høy plattform. Hvis problemet vedvarer etter flytting antenne, plassere en rooftop antenne på taket ditt for optimalt mottak.

Parabolantenner

Resepsjonen problemer som oppstår når du bruker parabolantenner er ofte et resultat av dårlig retten plasseringen. De fleste parabol leverandører instruere at din parabol har uhindret sikt sørlige himmelen for optimalt mottak. Hvis din antenne har problemer med å få resepsjonen, plasser den med en klar utsikt til sørlige himmelen. Hvis mottak problemer vedvarer, er det sannsynligvis et problem med maskinvaren (parabolen eller mottakerboksen). Satellitt-TV opplevelser mottak problemer under uvær (inkludert regn, vind og snøstorm), så dette kan være årsaken til din mottak problemer også.

Kabel

Kabel-TV har kommet langt siden starten, installasjon og sporadiske problemer med kabel resepsjonen forblir konstant. Hvis du har problemer med kabel mottaket, er det alltid grunn noen installasjonsfeil eller feil. Ikke installert kabel linjer føre til forstyrrelser, som gjør feil mottakere. Korrodert tilkoblinger kan påvirke kvaliteten på kabel bildet, kan skadet eller ødelagt kabler. Hvis alle disse problemene er rettet og problemet vedvarer, kunne problemet hvile på kabel selskapets enden. Kontakt kabelselskapet, beskrivelse av problemet og se om det har vært opplever problemer på enden.