Nnywellness.com

Hvor å låse opp en Samsung SYNC mobiltelefon


Samsung Sync er en populær flip-top telefon, som er utformet for bare starter på rundt $35 fra 2010 er relativt billig. Du sannsynligvis fikk en av disse telefoner gratis når du registrerte deg for en mobiltelefonservice og den var sannsynligvis låst hindrer deg i å flytte til et annet nettverk. Hvis du er misfornøyd med din nåværende leverandør av taletjenester og fristet til å kaste ut telefonen ikke. Det bedre løsningen ville være å bare låse opp telefonen Samsung Sync.

Instruksjoner

• Ringer tjenesteleverandøren og be dem om låse opp kodene til din Samsung-synkronisering. Forklare dem at du kommer ut av landet og ønsker å bruke den utlandet uten å betale utlandet priser. For åpenbare grunner mobiltjeneste leverandører er vanligvis tilbakeholdne med å gi kundene disse kodene og er ikke lovpålagt å gjøre det. Hvis de nekter å gi dem følge til du trinnene nedenfor for å kjøpe dem.

• Få internasjonale mobile utstyr identifikasjonsnummeret (IMEI) for telefonen. Dette tilsvarer et serienummer og hva mobiltjenesteleverandører bruker å identifisere telefonen. Å få det eksterne * #06 # og en 15 tall vises. Skriv det ned.

• Finne et nettsted som selger låse opp koder for Samsung Sync. Noen som du kan prøve er GlobalUnlock, TheTravelInsider og Unlocktotalk (se ressursene nedenfor).

• Gå til webområdet der du vil kjøpe kodene og skriv inn IMEI-nummeret. På gjøre angi Samsung og angi Sync for modellen. Velg landet du bor i og tjenesteleverandøren og klikk "Enter." Dette vil ta deg til en annen side hvor du må angi betalingsinformasjon og e-postadresse.

• Åpne opp e-post og du vil ha en kode og låse opp instruksjoner.

• Slå din Samsung Sync og ta ut batteriet. Ta ut det hvite SIM-kortet (subscriber identity module) og erstatte den med en fra et annet nettverk. Slå telefonen på.

• Angi opplåsingskoden nøyaktig slik du ser det og klikk "Ok". Vent til telefonen for å hvile og når den gjør du får en melding om at telefonen er ulåst og på toppen det vil vise det nye nettverket.