Nnywellness.com

Feilsøking bilen radiatorer


Feilsøking bilen radiatorer

Radiatoren er en av bilens viktige komponenter. Formålet er å fjerne overflødig varme fra motoren, i tillegg til å opprettholde riktig temperatur når bilen er i bruk. Det er vanlig problemene skyldes slitasje på metalldelen av radiatoren som bilen blir eldre. Gjenkjenne de tidlige varselsignaler og feilsøking dem kan forhindre behovet for kostbare reparasjoner.

Instruksjoner

Feilsøking bilen radiatorer

• Av bilen og la radiatoren avkjøles før du åpner radiator cap. Sjekk kjølevæskenivået hvis er lav eller tom. Fyll radiatoren med kjølevæske ønsket nivå. Inspisere kjølevæskenivået på regelmessig basis, som lav kjølevæske kan skade andre komponenter i bilen. Få lekkasjen løst så snart som mulig.

• Se på fargen på kjølevæske i radiatoren å avgjøre om fargen er unormal. Hvis det har en rusten farge, må radiatoren tømmes fullstendig og fylles opp med fersk kjølevæske. Hvis problemet vedvarer, kan en strålende tetningsmasse hjelpe stoppe lekkasjen.

• Inspisere slanger som kobles til på toppen og bunnen av radiatoren for mulig underskriver av lekker. Kontroller om er løst koblet. Hvis de er festet godt dem til radiator å hindre lekkasjer.

• Bestem om radiator er overoppheting. Hvis radiatoren er overoppheting, er det første å Sjekk kjølevæskenivået. Fyll den med kjølevæske, og hvis det ikke løser problemet, vannpumpe eller termostaten må repareres eller erstattes. Kjøring under radiatoren er overoppheting kan resultere i en blåst hodet pakning.

Tips og advarsler

  • Utføre et trykk test kjølesystem og radiator cap å bestemme interne lekker.
  • Flushing radiatoren kan bidra til å hindre overoppheting av motor.