Nnywellness.com

Hvordan du justerer en trinse


Hvordan du justerer en trinse

En viktig del til hjul justering og kjøretøy vedlikehold er caster justering. Bilens hjul skal loddrett på bakken og parallelt med hverandre. Forhjulene kjøretøyets er koblet til en styringsgruppe pivot i en vinkel. Denne spesifikke vinkelen er også kjent som caster justeringen og er vanligvis finnes i forhjulene. Mange bileiere justere innstillingene for caster for bedre ytelse og justere hjulene. Med riktig verktøy og bil kunnskap, kan du justere hjulene på bilen din til de riktige innstillingene for kjøretøyet.

Instruksjoner

• Fastslå opprinnelige fabrikken målinger av kjøretøy justeringen. Kontakt bilens forhandler eller en mekaniker, eller se gjennom bilens eier manuell å finne informasjon.

• Parkere bilen på et flatt underlag og slå av motoren. Heve bilen med knekt. Sett kontaktene bestemt hjul og hjul som krever justering.

• Finn samlingen trinse på kjøretøyet. Bruk en skiftenøkkel for å fjerne bolter og muttere på øvre kontroll armer som er plassert på hver side av hjulene. Løsne knockout pluggene på rammen parentesene og fjerne pluggene for å tillate kontroll armene å flytte.

• Balanse bilen ved å sette inn det nødvendige antallet caster mellomlegg under den ytre enden av kontrollarmen. Sett inn en bolt gjennom hullene i caster mellomlegg og kontroll arm å sikre forsamlingen. Boltene Drei en mutter på hver bolt.

• Påføre knockout plugger og kontroll arm i omvendt rekkefølge av fjerning. Sikre bolter og muttere. Stram muttere og bolter for sikkerhet.