Nnywellness.com

Hvordan erstatte en startpakke Motor på en Ford Falcon


Når Ford Falcon tenningsbryteren er slått, sendes et elektrisk signal til en bryter, kalt en solenoid. Releet ruter signalet til startmotoren via en enkelt kabel. En gear innen startmotoren avslutter kroppen av start- og intermeshes med motoren svinghjul. Når tenningsnøkkelen slippes, på solenoid deaktiverer signalet og starteren kobles med svinghjulet. Starteren er defekt hvis den svikter å presse sin utstyr i svinghjulet eller hvis det er slitt og kan ikke slå svinghjulet.

Instruksjoner

• Heve foran bilen med en talje og støtte vekten med sikkerhet står.

• Fjern solenoid startsnoren fra startmotoren. Starter releet er boltet til passasjerens side av motorrommet, ved siden av batteriet. På solenoid kabel kan spores til en gjenget Tapp på siden av startmotoren. Spissen av kabelen har en metall maljer, som lysbilder på gjengede stud og holdes på plass med en enkelt mutter. Trekk kabelen ut av gjenget stang deretter fjerne mutteren med en skiftenøkkel.

• Fjern starteren fra overføring. Startmotoren festes til overførings bell boliger med to bolter. Først fjerne øvre bolten med en skiftenøkkel. Forstå bunnen av starteren å holde det på plass fjerner bunnen bolten. Lavere starteren av overføringen.

• Plasser en ny Gummiringen støv på forsiden av starteren, der starteren monterer bell bolig hvis aktuelt. Falcons produsert i 1962 og 1963 inneholdt en gummi støv ring å forsegle mellom starteren og overføring. Senere modeller brukte ikke støv ringen. Merk at en side av skumring ringen er fakles. Den blusset siden må møte startmotoren.

• Startmotoren inn overførings bell bolig deretter installere starteren er to bolter med en momentnøkkel. Hver bolt må være skrudd mot mellom 12 og 15 fotpund av dreiemoment. Overdreven stramming boltene kan skade bell bolig.

• Skyv metall festet på tuppen av solenoid startsnoren på gjenget stang på siden av starteren og skru på kabelen mutter på festet med en skiftenøkkel.

• Heve bilen med taljen fjerne sikkerhet står, og lavere bilen til bakken.