Nnywellness.com

Spill for en Samsung T539


Spill for en Samsung T539

Samsung slo T539 er en flip-telefon tilbys av T-Mobile. Telefonen er en musikkenhet som har en innebygd MP3-spiller. Samsung Beat støtter også nedlastbart innhold fra Internett. Spill er tilgjengelig for telefon fra forskjellige steder. Med spill på din mobiltelefon kan være nyttig i tider når du må en form for underholdning.

Jetris

Jetris er en klone av den populære puslespill spillet Tetris. Hensikten med spillet er å flytte brikkene å opprette vannrette linjer uten hull. Hver gang en linje er dannet, forsvinner den. Hvis det ikke er merket 10 linjer, spillet utvikler seg til neste nivå. Jetris kan lastes for Samsung T539 telefonen gratis fra mobilerated.com.

Overfor lås

Spille høy hastighet racing spillet motsatt lås. Spillere kan velge mellom 10 forskjellige gaten biler å rase med. Det er tre spor til å rase på med tre ulike måter: praksis, turnering og temporitt. Låse opp nye funksjoner i spillet ved å samle ni kaniner i turneringsmodus. Overfor lås kan lastes ned gratis på mobilerated.com.

Shrek tredje

Bringe ogrer Shrek og Fiona til mobiltelefonen i spillet Shrek tredje. I dette spillet, vil spillerne reise gjennom langt langt unna å låse opp hemmelige steder og kjempe mot skurkene underveis. Spillere kan spille som Shrek eller dragen. Populære Shrek tegn Donkey og Puss er også omtalt i spillet. Shrek tredje kan lastes ned gratis på umnet.com.

The Sims 3

The Sims 3 er et populært spill som er nå tilgjengelig for mobile enheter. The Sims er et liv-Simulering spill der spillere opprette en tilpasset Sim som gjør mange virkelige aktiviteter, som dating, skal arbeide og betale regninger. Sims kan starte familier og gifte seg til andre Sims i deres nabolag. Sims kan velge å bo i et hus eller leie en leilighet. The Sims 3 er tilgjengelig for nedlasting gratis fra gamemobile.co/uk.

Madden NFL 11

Ta hardtslående handlingen av den NFL på farten med Madden NFL 11. Spillet har de 32 NFL-lag med oppdaterte rosters. Det er to måter å spille: utstilling og sesong modus. Du kan spille en hel NFL-sesong, inkludert sluttspillet og Superbowl. Spillet har registrert kommentarer fra annonsørene Gus Johnson, Cris Collinsworth og John Madden. I April 2011, kan Madden NFL 11 lastes ned fra eamobile.com for $2.99.