Nnywellness.com

Ericsson T630 funksjoner


Utgitt i 2003, Sony Ericsson T630 er en del av selskapets omfattende linje av mobiltelefoner og kommer med flere funksjoner, inkludert en innebygd digital kamera og flere beskjed formater. CNET Asia, en elektronikk gjennomgang nettsted, roste T630 for sin elegante design og multimediefunksjoner, men kritiserte den for dens dorsk programmer og dens skjermen. På tidspunktet for publisering, er T630 ikke lenger produseres.

Dimensjoner, skjerm og makt

Kompakt og lett, Sony Ericsson T630 sukkertøy-smak telefonen måler 4 inches lang, 1,7 inches bredt og 0.7 tommene dyp og veie 3,2 ounces, gjør det transportabel og lett å bære med deg. 1,8-tommers tynne-film transistor skjermen viser mer enn 65 000 farger på 128 av 160 piksler oppløsning. Når fulladet, har en standard litiumpolymerbatteriet 750 milliamp timer energi, gir telefonen opp til 315 timer eller dager, standby og opp til 14 timer taletid.

Interne funksjoner

Med 2 MB internt minne, er Sony Ericsson T630 ikke utstyrt med et kortsporet for Utvidbart minne. Telefonen kobles til 2G nettverket med Global System for Mobile Communications teknologi på frekvensbånd 900, 1800 og 1900. Flere Bluetooth trådløsprofiler støttes av telefonen, inkludert håndfri, headset, object push og filoverføring. For overføring av filer og synkronisere data, telefonen kobler til PC via en USB-kabel, og har en infrarød data overføring port for å dele filer med andre mobile enheter.

Kamera og funksjoner

T630 har en 0.1-megapixel digital kameraet det bruker vanlig mellomliggende Format teknologi for å ta stillbilder på opptil 288 352 piksler oppløsning. I motsetning til mange mobiltelefoner og smartphones på markedet i 2011 er den T630 kameraet ikke i stand til å spille inn video. Tekst, bilde og talemeldinger støttes av T630, som også gir mobil e-post gjennom tilkoblinger til en Post Office Protocol (POP3) eller Internet Message Access Protocol (IMAP4) server. Telefonen støtter også direktemeldinger, som er korte tekstmeldinger sendes og mottas via en Internett-tilkobling.

Diverse funksjoner

Opptil 500 kontakter med plass til flere tall og Legitimasjon, støttes av Sony Ericsson T630 telefonlisten. Anvendelig inne sølv og sort, T630 leveres med flere forhåndsinstallerte spill, som Alien avskum, minigolf og honning Cave 2, og kan laste ned flere spill. Telefonen kobles til Internett via en trådløs programprotokoll 2.0/xHTML leseren. En rekke produktiv programvare søknadene er omtalt på T630, inkludert en kalender, kalkulator og vekkerklokke.