Nnywellness.com

Projeksjon TV gjør en smellende lyd hvert par minutter


Projeksjon TV gjør en smellende lyd hvert par minutter

Bak projeksjon TVer har flere forskjellige høyspent komponenter som må alle opererer i en nesten perfekt tilstand å vise et bilde. Uregelmessigheter som smellende lyder kan være normal eller mai foreshadow et fremtidig problem. Ofte er disse lydene knyttet til en visuell pekepinn fortelle deg om hva du hører hvert femte minutt er normal eller tegn på en reparasjon i horisonten.

Oppvarming

Elektronikk gjøre som de varme opp noen ganger smellende lyder. Som interne komponentene utvider og kontrakt fra oppvarming og kjøling prosessen, kan de gjøre lyder. Hvis den er ny, bør du overvåke warmup prosessen for lyder som er konsekvent fra dag til dag. Hvis du høre en smellende lyd fra ytre regjeringen hver så ofte, er det sannsynligvis et symptom på interne komponenter varme opp og forårsaker regjeringen å gjøre lyder sammen med oppvarming perioden. Dette skal slutte etter et par minutter.

Lydproblemer

Hvis du pleier å se noen kanaler mer enn de fleste, kan du høre smellende lyder. Dette er ofte forbundet med overgangen fra reklame programmer, og er vanligvis ikke tegn på en alvorlig problem. Endre kanaler for å bekrefte at dette fenomenet skjer bare på enkelte kanaler. Denne støyen kommer trolig på kringkasting side og vanligvis ikke skyldes et problem med TV.

Statisk utladning

Bilderør eller CRT TV stiller ut en smellende lyd fra bebygde statisk. Støvete forhold bidrar til dette, forårsaker støy forbundet med statisk opphoping og utslipp. Dette fenomenet er ofte forbundet med en kort flash eller "squiggling" av bildet. Det anbefales at bakside-prosjektering BILLEDRØR bli ryddet hvert år for å unngå denne potensielt ødeleggende buildup.

DLP problemer

Digital lys projeksjon eller DLP TV kan overraske deg med et høyt popping støy som lampen begynner å svikte. DLP lamper vanligvis bli markert dimmer før denne typen feil. I tillegg vises varselmeldinger vanligvis angi forestående lampe svikt. Hvis du høre en smellende lyd noen få minutter fra baksiden av settet, spesielt hvis du også motta advarsler og/eller dimming bilder, bør du forvente en av disse lydene ledsages av en svart skjerm som lampen til slutt mislykkes.