Nnywellness.com

Android 2.2 spesifikasjoner


Android 2.2 er en versjon av Android-operativsystemet. Android-utviklere utgir ofte oppdaterte versjoner av operativsystemer. Nye utgivelser inkluderer nye funksjoner og ytelsesforbedringer.

Bærbar aktiveringspunktet

Enkelte enheter som inneholder Android 2.2-programvaren kan være stilt inn til en bærbar Wi-Fi-aktiveringspunkt. Dette kan opptil åtte enheter å koble til Internett via Wi-Fi. Telefonen kan også fungere som en trådløs 3G Internett kilde når koblet til en Windows eller Linux laptop.

Kameraet

Nye kameraet forbedringer ble utgitt på Android 2.2 programvare. Kameraet har nå en ny på skjermen brukergrensesnitt for å kontrollere zoom, flash, hvit balanse, fokus og eksponering. En geo-merking funksjonen er også tilgjengelig. Videokameraet kan nå en enhet til å bruke sin LED-blits som lys, slik at videoene kan også bli skutt i dårlig lys eller om natten. Enkle justeringer er tilgjengelige for video størrelse og kvalitet.

Flash Player

Adobe Flash Player 10.1 er en ny funksjon i operativsystemet Android 2.2. Flash-spilleren gir forbedret surfing muligheten til å vise videoer og animasjoner på websider. Mye av Internett har Flash-videoer og programmer, så denne funksjonen gjør surfing på din Android mer som en datamaskin.

Exchange-støtte

Microsoft Exchange Active Sync inkluderer forenet kalenderen synkronisering for møtet merknader. Oppdateringen inkluderer også tilgang til firmaets Microsoft Exchange-adresseboken og funksjoner nye sikkerhetsalternativene, inkludert ekstern enhetslås og tørke, ved en mistet eller stjålet telefon. En annen ny sikkerhetsalternativet er bedre passordkompleksitet og en minste passordlengde.