Nnywellness.com

Slik starter en trådløs Business


Slik starter en trådløs Business

Starte en trådløs Internett-leverandøren bedrift kan være lukrative hvis konfigurert. Bruke enkle småbedrifter retningslinjer og generell kunnskap av nettverksutstyr, kan at gjennomsnittlig forretningsmann/tekniker sette opp en beskjeden trådløse ISP om to uker. En liten kapitalmarkedet kan bli omgjort til reklame, lisensiering, plassering og utstyr for betydelig fortjeneste; typisk trådløse Internett-leverandøren kan kjøres med minimale ansatte og begrenset overhead.

Instruksjoner

Starte en trådløs bedrift

• Bruk for en liten bedrift lisens fra lokale myndigheter. Dette er vanligvis de county kontorene i "county seat" byen, vanligvis den største byen i fylket. Det vil være knyttet til programmet, og hvis kontoret krever en fysisk adresse før en lisens kan utstedes, hopper du til trinn 3.

• Leie kontorlokaler nærmest midten av byen, fortrinnsvis i en høy bygning eller på en ås, og kjøper en forretnings-høyhastighetslinjen til plasseringen fra Internett-leverandører tilgjengelig. Kabelen eller selskaper er mer sannsynlig å installere den nødvendige infrastrukturen for bedriftskunder, ikke bolig klienter, når du bestiller raske Internett-forbindelser. Be om den høyeste hastigheten tilgjengelig, til en T-1 tilkobling, slik at båndbredden kan huse vekst. Hvis lokalt leverandører ikke er virkelig opp til PARI, har satellittsystemer også business pakker som kunne gjøre jobben. Dette krever en sørvendt beliggenhet å montere antennen er vanligvis lavere enn fastmontert tilkoblinger.

• Installere trådløst utstyr ved feste utendørs trådløst antennen til det høyeste punktet mulig og koble trådløst utstyr til bedriftens ISP og antenne. Det er ingen FCC eller statlige begrensninger på overføring 802.11-signaler, så lenge utstyret er en detaljhandel, lav-wattage ruter. Høyere makt utstyr over noen watt kan nødvendiggjøre en radio lisens. Gjennomsnittlig trådløse tilgangspunkter kan dekke en hel by Hvis riktig plassert på en høy struktur med en god, høy gevinst retningsbestemt antenne. Konfigurere ruterens programvare per brukerhåndboken bruke kryptering og passord for å forhindre uautorisert tilgang.

• Annonsere trådløse ISP lokalt i aviser eller postkort og løpesedler. Jo flere mennesker som vet om det trådløse tilgangspunktet, jo mer vil melde seg å bruk den.

• Konfigurere kundens datamaskin for bruk med den trådløse ruteren ved å søke for tilgangspunktet med deres programvare og linke til den. De fleste hjem trådløst utstyr skal ha utilstrekkelig antenner, så gir rimelig utvendig antenne gratis vil lokke flere kunder som tviler utstyret.

Tips og advarsler

  • Tilby insentiver under Grand åpning, for eksempel rabatter eller utstyr.
  • Aktiver alle ruter logger, og holde et tett øye inntrengere.