Nnywellness.com

LG Ryktet telefon triks


LG Ryktet telefonen har blitt erstattet med LG Ryktet Touch. Modellen, tilgjengelig fra MetroPCS, Sprint, US Cellular og Virgin Mobile i 2011, er en berøringsskjerm telefon med skyve-ut QWERTY tastatur. Det er en beskjed telefon med flere triks og funksjoner.

Endre til en sesongmessige tema

LG Ryktet Touch tilbyr muligheten til å angi telefon tema å endres med årstidene, for eksempel snø om vinteren. Dette Trykk på Talk-knappen og trykk ikonet "Hello". Trykk "Innstillinger" øverst til høyre på skjermen. På "Innstillinger"-menyen trykker du "Off" ved siden av "Tema." Dette endrer innstillingen til "På". Trykk "Ferdig" og trykk på "Home"-tasten to ganger å gå ut av menyen.

Tilpass Hjem-skjermen

LG Ryktet lar brukere tilpasse Hjem skjermen menyene. Dette kan hjelpe Spar tid ved å plassere ofte brukte elementer på Hjem-skjermen. Trykk på "Home"-ikonet. Dette viser menyelementene standard. Trykk "Legg til" og Merk av for elementene du vil legge til. Noen tilgjengelige elementer til inkluderer kart, underholdning og webbokmerker. Trykk "Done" når ferdig lagre. Trykk på "Home"-knappen for å avslutte.

Overføre musikk til enheten

Du kan legge til musikk LG Ryktet Touch å lytte til eller bruke som ringetoner. Bruk medfølgende USB-kabelen, koble telefonen til en USB-port på datamaskinen og trykk på "Home"-knappen. Trykk på "Overføre musikk" på telefonen, og trykk "Ja." Telefonen vil varsle deg om at en tilkobling er opprettet. Dra og slipp musikkfiler fra datamaskinen til mappen "Musikk" på telefonen. Koble USB-kabelen når ferdig og trykk på "Home"-knappen for å avslutte.

Legge til en hurtigoppringing

Legge til en hurtigoppringing på LG Ryktet. Trykk knappen "Hjem" og "Kontakter". Trykk på "Mer" og velg "Speed Numbers." Talemeldinger er automatisk nr. 1 og kan ikke endres. Velg et annet tall for å tilordne et hurtignummer til og velg kontakten du vil tilordne. Trykk pil "Tilbake" og "Hjem" knappen to ganger for å avslutte.