Nnywellness.com

Treo 750 Tips


Når du forstår funksjonene i håndflaten Treo 750 telefonen og kjenner de riktige skritt å ta, kan du gjøre mest av enheten og nyte det mer. Treo 750 har organisatoriske og media funksjoner, måter å tilpasse utseendet på telefonen og sikkerhet alternativer for å beskytte det mot uvedkommende.

Kameraet

Trykk på "Start"-knappen, og klikk "Programmer" og "Kameraet." Når kameraet er åpen, kan du trykke opp eller ned på navigasjonsknappen endre hvor nær du er til objekter i bildet. Trykk på "Menu"-knappen, og klikk "Løsning" for å endre oppløsningen på bildene. Jo høyere oppløsning, jo mer plass bildet vil ta opp. Trykk "Meny", og klikk deretter på "Mode" og "Timer" å ha Treo 750 pause fem sekunder før du tar bildet.

Kalender

Treo 750 kalenderen åpnes ved å klikke på "Start" og deretter på "Kalender". Du har muligheten til å klikke på "Vis" se kalendervisning som viser hele uken eller bare den gjeldende dagen. Du kan også angi visningen agendaen slik at du ser bare den gjeldende dagen for avtalene du har. I kalenderen, velger du "Meny", "Redigere", "Påminnelse" og deretter "Minne meg" justere en alarm med en avtale slik at du ikke glemmer.

Hovedskjermen

Du kan tilpasse startsiden av Treo 750. Klikk på "Start", "Innstillinger" og "I dag." Du vil se gjeldende bakgrunnsbilde med en "Browse"-alternativet. "Bla gjennom" lar deg søke gjennom alle bildene på telefonen og Merk av den du vil bruke. Klikk "Elementer" i "I dag"-menyen for å endre det som vises på hovedskjermen. Du får en liste over data og alternativer. Sett en hake ved siden av det du ønsker tilgang til på hjemmeskjermen.

Sikkerhet

Nøkkel guard beskytter deg mot utilsiktet ringer mens telefonen er i lommen. Hit "Alternativet" og deretter "Makt" for å aktivere eller deaktivere den. Klikk "Start", "Innstillinger", "Keyguard" og "Auto-Keyguard" for å alltid ha denne funksjonen aktive. Hvis du vil angi et passord på telefonens SIM-kort, klikk "Start", "Innstillinger," "Telefonen" og "Security". Sett en hake ved siden av "Krever PIN når telefonen brukes" og skriver i PIN-nummeret du vil bruke. Standard PIN er "1234" til du endrer den.