Nnywellness.com

Hva slags pærer bruker videoprosjektør?


Hva slags pærer bruker videoprosjektør?

En videoprojektor skaper et bilde en film skjermen ved å "kaste" en stråle av lys gjennom en linse over avstand. For at bildet skal bli sett, må pære som skaper lys lys og konsekvent i lyset som genereres. Siden videoprosjektør bruker ulike typer teknologi, må lyspæren i plass teknologi til å fungere på sitt beste. Dette krever forskjellige typer pærer tilgjengelig. De må kjøpes fra selskapet gjør videoprojektor brukes eller fra en autorisert forhandler.

Typer pærer

Det er to hovedtyper av pærer for videoprosjektør, halogen og metall metallhalid. Metall metallhalid pærer er dyrere enn halogen og vise en hvit fargetone for å vise bilder kontra halogen's gullig tint. En metall metallhalid pære tones før det er helt oppbrukt, mens en glorie lyset ikke går mørke til har nådd slutten av levetiden. En metall metallhalid pære kan vare mer enn 1000 timer bruk mens typiske halogenlyspære er begrenset til rundt 70 timer eller så før du brenner.

Historie

Mens en metall metallhalid pære er den nyeste teknologien for bruk i en videoprojektor, den ble oppfunnet så tidlig som i 1962 som en klassifisering av gruppen "kvikksølv metallhalid lampene." Det var hyllet for sin evne til å gi en god fordeling av de tre primærfargene å produsere et hvitt lys med naturlig fargegjengivelse.

Kostnaden for pærer

Prisen for video projektor pærer varierer, men generelt de gir en lysere lys og lengre liv koster mer enn de mindre intensitet og lengde. Kostnadene kan lett bli i hundrevis av dollar. Hva blir betalt for er mer enn bare en høy intensitet "pære", så er det også en presisjon reflektor og pære bolig. Er bygget til krevende standarder som tåler intens varme og press for å gi en konsistent lyskilde uten forurensning for en livaktig bilde.

Øker livet av pærer

Pærer som ikke har riktig kjøles ned når projektoren er slått av kan miste 30 prosent av deres "liv." I tillegg kan pære skades hvis projektoren er plutselig stengt av--fra strømbrudd for eksempel. Unngå dette, må noen fans i projektoren arbeider og, hvis mulig, bruk en avbruddsfri strømforsyning som kan sikre projektoren har strøm nok tid til å være nedstengt riktig.

Pære erstatning

Fleste blomsterløk video projektorer til bruk hjemme kan bli erstattet med deres eier. Dette er vanligvis fortsatte med en indikator gitt av projektoren. Den vanlige praksisen er å vente på pæren avkjøles helt, koble fra projektoren fra AC-strømforsyningen og deretter åpne det på plass for pære (ofte finnes under projektoren). Pære kan deretter bli fjernet og erstattet med en annen av samme merke og type.

Pære disposisjon

Pærer slår videoprosjektør ofte inneholder elementer som gjør salg av dem mer komplisert enn bare å kunne kaste dem i søpla. I de fleste tilfeller trenger de å bli avhendet, med informasjon om hvordan du gjør dette med video projektorens manuell eller med pære eller erstatning pære. Riktig avhending av utbrent pære bør gjøres.

Advarsel

Fordi en pære er varmt, er det viktig at video projektorens ventiler er alltid holdt gratis og klart av støv og rusk. Filtre på projektoren skal være renset og/eller erstattet som per tidsplanen bemerket av video projektorens selskap (eller gjort tidligere i et skitnere miljø enn normalt).