Nnywellness.com

Hvordan bygge en motorsykkel Jack


Hvordan bygge en motorsykkel Jack

Motorsykkel knekt (sykkel heis) kreves for mange motorsykkel reparasjonsprosedyrer. Bygget fra stålrør, gir heisen en solid plattform for sykkelreparasjoner ved å løfte en ende av sykkelen og støtte vekt samtidig som lateral støtte å hindre sykkelen velter. Heiser er ganske lett og enkelt for en person å håndtere og trygt løfte en sykkel. Ratchet stropper fra toppen av rammen til utenbordsmotor endene av heisen gir ekstra forsikring ved å låse sykkelen til heisen og gir sykkelen mer lateral stabilitet.

Instruksjoner

• Cut to 4-fots deler av runde rør (crosspieces). Kutte tre 1-foten deler av 1 1/2-tommers firkant rør (endestykkene).

• Utforme crosspieces parallelt med hverandre og 10 inches hverandre. Lå slutten stykker vinkelrette på endene av crosspieces, danner et rektangel. Rumpe av crosspieces i siden av endestykkene så nær slutten av endestykkene som mulig. Weld alle fire buttskjøter. Snu forsamlingen og finish sveiser på baksiden.

• Stå heisen på enden. Lå den siste Endestykke over midten av den sveiset Endestykke. Rotere den løs Endestykke (nå kalt en socket) ca 120 grader fra parallelt med sveiset Endestykke og sveise den på plass. Skjær en fane i en ende av kontakten og bøy den inn i røret som en stopper for din jack bar.

• Installere 5-fots lengden på 1-tommers firkant rør inn i kontakten. Dette er nå jack spaken. Brenne et lite hull nær slutten av endpieces godta kroken-endene på valgfrie ratchet stroppene.

• Plasser kontakten under sykkel rammen. Plass den enten fremover eller bak tyngdepunkt med heisen 90 grader til sykkelen ramme. Trykk spaken ned til gulvet, slik at heisen å rotere forbi loddrett og løfte sykkelen opp litt.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig og bruk alltid sikkerhetsutstyr ved sveiseutstyr. Det er stort potensial for å skade når sveising.