Nnywellness.com

Hvordan koble opp Vizio lyden Bar til en Philips-TV


Philips-TVer tilby en digital audio-utgang i stedet for standard audio utgangene eller en optisk lydutgangskontakt. Men fordi de fleste eksterne høyttalere eller mottakere ikke har inngang en digital audio må du bruke en omformer for å konvertere digital lyd til standard lyd, gjør det mulig for deg å sende din TV-lyd feed til en ekstern enhet, som Vizio lyden Bar. Vizio lyden Bar tilbyr en surround-lydopplevelse uten alle høyttalerne. Koble Vizio Sound Bar til Philips-TVEN kan gi filmer, TV-programmer, spill til liv.

Instruksjoner

• Koble en digital lydkabel til oransje Digital Audio Out utdataporten på høyre side av baksiden av Philips TV.

• Koble den andre enden av digitallydkabelen til digital lydkabel inngangen på en digital lyd til analoge audio converter.

• Koble standard audio-kablene til de tilsvarende farget utganger på den andre siden av det hørlig omformeren.

• Koble standard lydkabelen til samsvarende fargede kontaktene under inngang 1 eller inngang 2 på baksiden av SoundBar Vizio.

• Trykk på "Power"-knappen på Vizio lyden Bar å slå den på. Trykk på "Power"-knappen på fjernkontrollen forbundet med Philips TV for å slå den på. Endre kanal på Philips-TV på en kanal som du vet er å spille lyd. Du kan kontrollere dette ved å trykke på "VOL +"-knappen på fjernkontrollen for TV slik at du hører volumet gjennom TV innebygde høyttalerne.

• Trykk på "Input" knappen over Vizio Sound Bar til du hører lyden fra Philips TV kommer gjennom Vizio lyden Bar. Trykk på "Vol +" knappen over Vizio lyden Bar å justere volumet kommer fra Vizio Sound Bar på et komfortabelt nivå.