Nnywellness.com

Hvordan å avmerke Sony Ericsson K850i


Når du kjøper en Sony Ericsson K850i via en mobiltelefon nettverk, kommer det merkede. Det betyr at det er spekket med programvaren og logoen til tjenesteleverandøren du kjøpte den. Noen ganger kan dette senke telefonen med unødvendige programmer. Fjerning er en prosess som lar deg tilbakestille telefonen til den opprinnelige tilstanden som produksjon ment. Dette kan hjelpe din telefon å kjøre raskere, og kan også gjøre din meny mindre overfylt.

Instruksjoner

• Sikkerhetskopiere viktige telefoner data, for eksempel kontakter, meldinger, bilder og alt annet som er av verdi for deg. Det er en risiko for å miste dem under debranding prosessen.

• Gå på nettet og laste ned en CDA (kode fjerning søknad) Generator. Hva dette betyr er generere en debranded firmware som er spesifikk for enheten din Sony Ericsson. Etterpå, søke etter en A2 Opplaster programvare og dataoverføre den. Denne programvaren lagrer den gjeldende varemerkede programvare tilpasningen. Skulle noe gå galt med debranding prosessen, vil dette være ditt livline. Du må også du Sony Ericssons oppdateringstjeneste eller SEUS. Dette vil være din viktigste knutepunkt for operasjonen, så å få den mest oppdaterte er viktig. Du kan sjekke ut avsnittet ressurser for direkte linker til disse programmene. Fra November 2010, kan du laste ned alle disse gratis.

• Høyreklikk CDA Generator programvare ikonet på skrivebordet og velg "Kjør som administrator. Fra rullegardinmenyen, Velg 850i som modell for din Sony Ericsson, og klikk "Generer XML." Du vil da få en fil generert med filnavnet "customize_upgrade." Ikke rør eller slette filen. Dette vil være din inntaste fjerning telefonen.

• Kjør A2 Uploader du nettopp lastet ned, og klikk på "File System" på oppstart vinduet.

• Koble telefonen til skrivebordet med bruk av kompatibel USB-datakabel. Trykk og hold tastene 2 og 5 på mobiltelefonen numerisk tastatur. Ikke slipp din hold på disse tastene til A2 Uploader oppdager tilkoblingen.

• Klikk på "Naviger" og gå til "tpa/forhåndsinnstilte/custom /." Klikk på "customize.xml" og "preloaded_config.xml" mens du holder nede "ctrl"-tasten og klikk på "Lese." Nå har du en kopi av din nåværende og merkede tilpasning som du skal erstatte senere med en debranded.

• Klikk "Last opp" og bla til stedet der du lagret filen "customize_upgrade". Vanligvis kan det finnes i CDA-Generator-mappen. Målplasseringen til opplastingen skal banen "tpa/forhåndsinnstilte/custom."

• Lukk A2 Uploader og trygt koble telefonen fra skrivebordet. Slå av telefonen, koble til batteriet og setter det inn igjen, og slå på telefonen igjen. Dette bør sette nye CDA konfigurasjoner, men ingen endringer blir merkbare.

• Installer og start SEUS. Koble telefonen i nytt med USB-kabelen og venter på tilkoblingen til gjenkjennes av SEUS. Klikk på "Update", og med hjelp av den telefonen gjeldende CDA konfigurasjoner, SEUS vil starte dataoverfører alle nødvendige filer og bruke alle de nødvendige endringene som vil fjerne operatør program på din Sony Ericsson-telefon.