Nnywellness.com

Hvordan du oppgraderer en TomTom


Hvordan du oppgraderer en TomTom

Navigasjonsenheten en TomTom GPS (fleste plasserer system) gir deg sving-for-sving veibeskrivelse til et mål du angir når du kjører. Denne liten elektronisk enhet kommer forhåndslastet med veikart, turistmål og andre severdigheter. På grunn av ny veibygging endres disse kartene stadig, mens gjør programvaren for enheten. For å holde din TomTom oppgradert med sjekk den nyeste kart og programvare bestemmer, for månedlige oppdateringer ved å følge noen enkle trinn.

Instruksjoner

• Plugg din TomTom i USB-synkroniseringskabelen som fulgte med enheten. Sett den andre enden av kabelen til datamaskinens USB-spor. Finne sporet for bestemte TomTom modellen (vanligvis på bunnen av enheten) i brukerveiledningen hvis du ikke vet hvor du skal koble synkronisering ledningen.

• Slå på TomTom. Trykk på "ja" skjermen hvis den ber deg å koble til en datamaskin. Når du tapper skjermen, skal datamaskinen automatisk laste programmet "TomTom HOME". Hvis du kobler til datamaskinen for første gang, vil enheten be deg laste ned programmet "TomTom HOME". Følg instruksjonene på skjermen for å installere programmet.

• Klikk på "Oppdater min enhet" i nedre venstre hjørne Hvis programvaren ikke kontrollerer automatisk etter oppdateringer på egen hånd. Programmet kan be deg om å logge på kontoen hvis det ikke gjør dette automatisk. Hvis du ikke har en konto, følger du instruksjonene for å opprette en. Logg på kontoen din.

• Klikk på knappen "Oppdater og installere" i nedre høyre hjørne installere listen over oppdateringer som kommer opp på skjermen for enheten. Hver oppdatering vil nå laste ned og installere på enheten.

• Klikk "ferdig" når alle oppdateringene er lastet ned. Gjenta prosessen til ingen oppdateringer kommer når du klikker på "sjekk for oppdateringer" på TomTom startskjermbildet.

• Klikk på meldingen i øverst til høyre hvis nye kart har kommet ut siden du kjøpte din TomTom. Du får gratis kartoppdateringer til 30 dager fra datoen-of-kjøp. Etter denne dato, kan du laste ned den nyeste kart for et gebyr. Hvis du ønsker å kjøpe disse nye kart, klikk "Ja, oppdatere min kart" å laste ned den nyeste utgaven av kart for enheten. Klikk på "sjekk" og angi betalingsinformasjon for kartet du velger.

• Kjøpe kjendis stemmer for din TomTom hvis du ønsker ved å klikke på "Legg til trafikk, stemmer, fotobokser, etc." Klikk på "stemmer", og en liste av nye stemmer å oppgradere din TomTom vil komme opp. Du må betale for kjendis stemmer. Klikk på stemmen du ønsker å kjøpe, klikk på "sjekk ut" å gå inn i betalingsinformasjonen og laste ned stemme på enheten.

• Velg knappen "mate ut" nederst i høyre hjørne av TomTom Hjem-skjermen. Det vil be deg om å koble fra enheten, så klikk "Ja." Koble USB-synkroniseringskabelen fra datamaskinen etter at programmet sier at det er trygt å koble fra enheten. Koble USB-kabelen fra din TomTom og slå den av.

Tips og advarsler

  • Ikke koble enheten fra datamaskinen mens den laster og installerer oppdateringer på enheten da dette kan skade programvaren for din TomTom.