Nnywellness.com

Kan jeg koble mobiltelefonen til min flatskjerm-TV?


Når du ser på noe på den lille skjermen på din mobiltelefon, kan du få ideen å forsøke å koble telefonen til flatskjerm-TV. Mens ikke alle cellphone har denne evnen, er det mulig med noen av de ulike mobiltelefoner på markedet. Noen ganger krever dette en spesiell kabel eller enhet å gjøre tilkoblingen.

IPhone-kabler

Hvis du har en iPhone, er én måte at du potensielt kan koble telefonen til TV med kabel. HDMI-adapter fra Apple er en kabel som kroker opp til iPhone og deretter kobles direkte til HD-inngang på TVEN. Dette tillater deg å speile skjermen på iPhone på TV. Med en component-kabel, kan du vise video fra visse programmer på iPhone. Noen eldre TVer kan kreve et sammensatt kabel i stedet for en component-kabel eller en HDMI-kabel.

Nokia-telefoner

Hvis du har en Nokia-mobiltelefon, kan du vise innhold fra telefonen på flatskjerm TV. For å gjøre dette arbeidet, må du laste ned et program som heter Nokia storskjerm. I tillegg til å laste ned programmet, trenger du en HDMI-kabel til å koble telefonen og TV. På dette tidspunktet bruker du app å se videoer, se på bilder og lytt til musikk på nytt.

AirPlay

Et annet alternativ å vurdere når du har en iPhone som AirPlay. AirPlay har du muligheten til å distribuere innhold fra iPhone til TVEN uten kabler. For å gjøre dette arbeidet, vil du måtte få en Apple TV og koble den opp til din flatskjerm. Når du setter den, du kan bare trykke på AirPlay-knappen på telefonen når du ser video og det vil bli sendt til Apple TV og TV-skjermen.

Begrenset innhold

Når du bruker en av disse løsningene, må du være oppmerksom på at noe av innholdet på telefonen ikke kanskje vises på TVen. Dette skyldes forskjellene i videoformatet mellom to. For eksempel på iPhone 4, kan ikke du speile alt som er på skjermen. I stedet kan bare video lagret på telefonen og noen programmer spilles på skjermen.