Nnywellness.com

Hvordan kan jeg koble HD til en skarp TV?


Hvordan kan jeg koble HD til en skarp TV?

Helt, det er tre komponenter til å se high definition-TV. Du må ha en høy - definisjon fjernsyn, du må abonnere HD-programmering fra din kabel-TV-leverandør og du må bruke en HD-tilkobling fra din HD kabelboks til TVen. Her er en trinnvis prosess for å ta full nytte av HD-TV.

Instruksjoner

• Kontroller TVs HD evnen. Som nevnt, må du ha noen form for HD-tilkoblinger på TV for å bruke HD-programmering. Se etter en port på TVEN merket "HDMI" eller et sett med plugger merket "komponent," "Colorstream" eller "YBpBr." Hvis du ser én eller flere av disse, er TVEN kan motta HD-signal. Hvis ikke, må du oppgradere til en HD-klare TV.

• Abonner på HD-programmering fra din kabel-TV-leverandør. Noen TVer er utstyrt med innebygde digitale mottakere slik at TV til digital HD-kanaler som kringkastes trådløst, må du abonnere på en HD-utvalg fra kabel-TV-leverandøren din for å få mer enn en håndfull av kanaler. Ring kundeserviceavdelingen av kabelleverandøren og abonnere på noen HD-kanaler.

• Koble din HD kabelboks til TVEN. HD-programmering krever nesten definitivt en digital kabel for å bli installert i hjemmet ditt. Husk å fortelle selgeren at du krever en kabelboks med en HD-utgang. Når boksen er installert, tar ene enden av HDMI-kabel og koble den til havnen merket "HDMI ut" på kabelboksen. Koble den andre enden til en av HDMI-innganger på TVEN. Komponent-kabler koble på nøyaktig samme måte, men ta tid å sørge for at fargen på pluggen matcher fargen på porten er du plugge den inn i (grønne ledningen til grønne havn.), rød ledning i rød port, osv. Uansett hvilken type tilkobling du brukte, noter hvilken TV input de plugges inn.

• Stille inn TVEN til HD inngangen. Finn knappen på din TV ekstern merket "input", "kilde," "TV/AV," "TV/video," "kilden velger" eller lignende navn. Trykk den til TVEN bytter til inndataene som du koblet din HD-boksen i. Kabelboks og tune til en HD-kanal og du skal nå se HD-programmering på TVEN.