Nnywellness.com

Slik Oppgrader til en ny iPhone


Apple utgir tradisjonelt en ny iPhone hver sommer, og de nye enhetene er svært ettertraktede blant dagens iPhone-brukere. Hver ny versjon av iPhone inneholder nye funksjoner og forbedringer. Oppgradering til en ny iPhone er en relativt rask prosess, og dagens iPhone eiere kan ofte få en rabatt på sine enheter hvis de har vært i kontrakten i minst to år og er villig til å signere en ny. Det er den enkleste måten å få en ny iPhone oppgradere online.

Instruksjoner

• Gå til AT & T-webområdet og navigere til siden iPhone ved å klikke "iPhone" i delen "På farten" på hjemmesiden eller søke "iPhone" i søkefeltet i øvre høyre hjørne av skjermen.

• Klikk "Sjekk oppgradere valgbarhet" i delen "Oppgradere alternativer".

• Angi gjeldende påloggingsnavn og passord, eller opprette en gratis online ATT & konto ved å klikke "Registrer".

• Vise meldingen fra AT & T om den gjeldende oppgraderingskriterier av kontoen din, inkludert prisen for oppgradering til en ny iPhone.

• Merk av "Velg" for kontoen din og klikk "Oppgrader merkede linjer." Velg den nye iPhone fra listen av telefoner og klikk "Sjekk ut." Følg instruksjonene for å angi faktureringsinformasjonen og leveringsinformasjonen informasjonen og fullføre transaksjonen. Den nye telefonen vil bli sendt til deg.