Nnywellness.com

Hvordan måle en høyttaler i ohm


Hvordan måle en høyttaler i ohm

En ohm er en matematisk enhet brukes til å måle impedans. Høyttalerne bruker ohm for å finne kompatibilitet med enheter som forsterkere. Høyttalere må ha de samme ohm vurdering som forsterkeren. Ellers vil forsterkeren, høyttalere eller begge bli skadet. Ohm vurdering av en høyttaler er ofte ukjente. Derfor må du måle ohm vurdering for å sikre talerens kompatibilitet. Bruke noen enkle teknikker for å måle en høyttaler i ohm, unngå potensiell skade på utstyret.

Instruksjoner

Åpne høyttalerkabinett tilgang til terminalene.
Skru regjeringens bakpanelet med en skrutrekker åpne kabinettet. Fjern alle isolasjon fra rundt høyttaleren. For å måle høyttalerimpedans i ohm, må talerens wire terminaler være tilgjengelig.

Bruk vanlig bomull vattpinner på noen stoffet butikken.
Dyppe en bomullspinne i rubbing alkohol, presse det overskytende alkohol av vattpinnens tips og forsiktig gni begge sider av metall terminal til ren. Måle ohm krever tilkobling til multimeter test fører til talerens terminaler. Smuss og skitt bygge opp over tid på terminalens overflate. Dette skaper en barriere mellom metall terminalene og test kundeemnene som kan forårsake måleren å gi en feil leser.

• Koble testen fører til multimeter. Et multimeter har to til tre bly knekter. Svart ledelsen går i svart kontakten og røde ledelsen går i rød kontakten merket "V (ohm) A."

Angi ohm på 200 ohm, som tillater testing av en enhet med et område på 200 ohm eller mindre.
Sett multimeter test rekkevidde på 200 ohm aktivere testing av noen varierer opptil 200 ohm. Multimeter har en ohm bestående av fem innstillinger. De fleste høyttalere har en rekke 4 til 16 Ohm. Høyttalere bil er vanligvis 4 ohm. Stereo og gitar forsterker høyttalerne er normalt 8 ohm. Hver av ohm innstillingene på et multimeter representerer maksimalt testing området.

• Sted en alligator klipp på hver høyttaler terminal koble testen fører til høyttaler terminalene. Slip metall spissen av hver leder inn i gapet mellom alligator klipp og metall høyttaleren terminal. Dette gir håndfri meter justeringer. Terminal høyttalerkablene farges ikke kodet, gjør det vanskelig å avgjøre hvilke wire er positiv og hvilke wire er negativt. Etter tilkobling fører, se etter et negativt symbol på meter skjermen. Hvis en negativ symbolet vises, bytte fører rundt.

Les meter etter nummer stopper varierende.
Sjekk er avlesning. Det kan ta opptil 15 sekunder for multimeter å tilpasse seg. Lesing starter ofte høyere og deretter faller ned etter et par sekunder. Alltid vente 15 sekunder å sikre et nøyaktig lesende. En 8 Ohms høyttaler gir et område nær 8 men ikke nøyaktig 8. Lesing kan være 7.7 på grunn av mindre tilkoblingsproblemer. Rundt lesing til neste ensifret flest.

• Fjern klippene og teste fører. Lukk høyttalerkabinett og Merk lesing tatt i ohm.