Nnywellness.com

Hvordan erstatte en frontruten svaber Arm i 1997 Intrepid


Hvordan erstatte en frontruten svaber Arm i 1997 Intrepid

Vindusviskerne er uten å fjerne dem av snø i løpet av vintermånedene den ledende årsaken til svaber arm skade. Dette setter unormalt mye belastning på sammenhengen pivot armen, og ofte strimler det. Sviktende å reparere skadet frontruten svaber arm kan raskt skade bilens vindusvisker motor. Med noen vanlige verktøy tar fjerne og erstatte svaber arm på din 1997 Intrepid 20 minutter å gjøre. Oppgaven krever ikke noen ferdigheter, og det kan gjøres hjemme.

Instruksjoner

• Slå av strømmen til vindusviskerne og fjerne tenningsnøkkelen. Observere den defekte svaber arm. Armen skal i samme parkert stilling som armen som fortsatt fungerer normalt.

• Sporingsflagg en linje på frontruten langs hele kroppen av svaber arm og vindusvisker bladet, bruke en fett blyant. Når du er ferdig med sporing, disposisjonen bør visuelt se som det er en annen svaber arm og blad frontruten. Erstatte svaber arm i utgangsstillingen er svært viktig, så du må spore riktig.

• Følg den Intrepid svaber arm ned til bunnen av frontruten, til stedet der den kobles. På oversiden av armen, skal du se en liten svart tube - dette røret fører til vindusspyler pumpe. I midten av røret er en plast-kontakt som kobler hver side av røret. Trekke røret på venstre side av kontakten. Rett under slangen, bør du også se en metall kategori - metal kategorien sperringene svaber arm til pivot.

• Lirke den metall kategorien utover 1/4-tommen, med en flat-head skrutrekker. Forstå kroppen av svaber arm og løft det av pivot.

• Skyv den nye svaber arm ned til pivot. Line opp nye svaber arm med disposisjonen du har sporet på frontruten. Hold den nye svaber arm på plass med én hånd. Trykk kategorien metall med tommelen på den nye svaber arm, så langt som mulig. Lett Tapp kategorien metall tilbake i fullstendig, bruker en liten hammer.

• Koble venstre side av svart skive pumpe røret. Røret bare skyver tilbake til kontakten. Våt en butikk klut med rubbing alkohol og stryke omrisset av svaber arm din Intrepid frontruten. Teste nye svaber arm operasjon.