Nnywellness.com

Hvordan installere dekaler på gården traktorer


Dekaler er en rimelig måte å markere gården traktoren, gjør det enkelt å identifisere. Dekaler er normalt laget av plast eller vinyl og legges utvendig kjøretøy overflater for dekorasjon eller betegnelse. Dekaler er enkle å lage og kan tilpasses som nødvendig for dine behov. Installere dekaler på gården traktoren er ikke vanskelig og kan gjøres på noen få minutter.

Instruksjoner

• Lå decal papiret på en flat overflate. Alle partikler på din overflate kan smilehull eller rive din merket, så sørg for at du tørke din overflate feilfri før du bruker.

• Plass sjablongen på decal papiret og spore rundt med blyanten. Motivet kan være så enkelt som blokkbokstaver eller som intrikate som en kompleks design, selv om enkle design er best for nybegynnere.

• Skjær rundt utsiden av din blyant linje, trimming overskytende bort med saks eller kniv. En liten nytte kniv er best å trimme rundt kompliserte designarbeider, mens sakser fungerer best for design med flere rette linjer og hjørner.

• Holde sjablongen mot design etter nøyaktighet. Hvis det er noen områder som ikke samsvarer, klippe bort litt decal om gangen til tegninger er det samme.

• Spray overflaten av traktoren med et tynt lag av vinduet renere og tørk den ren med en klut. Vinduet renere skjærer gjennom smuss på utsiden av traktoren og fjerner alle skitt som kan forstyrre anvendelse av din merket.

Tips og advarsler

  • Skrell papiret fra baksiden av din merket, og trykk den mot overflaten av traktoren, jevne det med fingrene som du går. Trykk ned fast med fingrene til å eliminere noen kaster eller bobler og sikre et tett bånd med traktoren.
  • Dekaler er tilgjengelig i en rekke farger, selv om kontrasterende farger er mest synlige. Svarte og blues fungerer best på lyse traktorer; hvite og silvers vises best på mørkere traktorer.