Nnywellness.com

Slik kontrollerer Transmisson væske


Overføring i bilen spiller en viktig rolle i å gjøre bilen gå; Det er like viktig som motoren eller dekk eller rattet. Tilsvarende overføring væske hjelper har en vesentlig rolle i å holde din overføring fungerer. Uten girolje har du en overføring som ikke fungerer og en bil som ikke vil gå. Å sikre at bilens overføring alltid har riktig mengde girolje, bør du vite når og hvordan å sjekke overføring væske nivå.

Instruksjoner

• Start bilen og la motoren kjører for et par minutter slik at det får varme. De fleste biler krever at du forlater bilen kjører med overføring i parken, mens du finner girolje. Sjekk bilen brukerhåndboken først å sørge. Hvis det står å ha bilen, deretter slå av kjøretøyet; Ellers la den og Fortsett.

• Sette på vernebriller og åpne panseret på bilen. Prop det opp sikkert. Bruke brukerhåndboken for å finne overføring væske måle pinne. Vanligvis merkes håndtaket i en fet farger som gult, oransje og røde til å finne den. Mange bilens overføring væske måling er mot baksiden av motoren, sentrert rundt venstre mot høyre.

• Trekk måleren ut sakte. Fjern alle væske på det med en klut, så presse måleren tilbake i helt, pause, og trekk den ut igjen. Se på hvor mye væske på måleren og se om det er for lavt. De fleste måle enheter har enten en gravert kontrolløren mønster eller et par eller trio av pinholes mot slutten. Hvis en rødlig væske vises i området kontrolløren mønster eller mellom i knappenålshull, er din overføring tilstrekkelig full. Legge girolje hvis væsken er under bunnen hullet eller kontrolløren mønsteret.

• Tørk måle pinne på en hvit klut eller papir og ta note av fargen på overføring væske. Væske i god stand blir rødlig. Hvis væsken er mørk men ikke rødt eller har biter av støv eller skitt i det, bør du konsultere en mekaniker og vurdere å erstatte væsken.

• Erstatt måling og lukke panseret på bilen. Hvis girolje syntes å være på et riktig nivå og i god stand, sørg for å sjekke det igjen i tre eller fire måneder. Hvis det virket i dårlig forfatning, erstatte den eller gjøre en avtale med din mekaniker.

Tips og advarsler

  • Denne opplæringen dekket sjekke væske nivået av en konvensjonell automatgir. Kontrollere en manuell girkasse gear olje er en drastisk annen prosess.