Nnywellness.com

Hvordan få en 1998 Cavalier belte strammer montering


Chevy Cavalier modellen kjøre utvidet fra 1982 til 2005. Chevy solgt nok Cavaliers at det hadde det høyeste antallet enheter solgt i en bestemt modell. Dette skyldes delvis sin estetikk og Z-24 kraftig Quad 4 motor, som produserte over 1 hk per kubikk tomme, noe som resulterer i 150 hestekrefter. Dette var bemerkelsesverdig i lys av det faktum at det gjennomført en av de verste sikkerhetsvurderinger på markedet. Belte strammer ble designet for å opprettholde et konstant spenning av serpentin beltet. Den besto av en runde boliger som inneholder en tung coil våren, med en forlenget arm med en talje på slutten. Denne armen fungerte som en strammet lever bruke spenning på beltet. Den samme strammer er felles for både 2,4 og 2.2 motorer. Dessverre GM lov lang levetid ta baksetet til kostnadseffektivitet, og de gjorde skivene av plast. Resultatet var en kort levetid. Hvis strammer våren fungerer bra, kan skivene erstattes med en metall variant, løse slitasje problemet.

Instruksjoner

• Plasser riktig størrelse skiftenøkkelen på bolten i midten av den strammer skivene og presse strammer fra beltet. Løft beltet ut av strammer skivene bare. Det er ikke nødvendig å fjerne beltet fra noen andre skivene. Gradvis slipp presset på strammer.

• Sted i riktig størrelse kontakten på bolten i midten av spenning våren boliger på blokken. Slå bolten mot klokken for å fjerne strammer.

• Sette inn store bolten i midten hullet av den nye strammer våren bolig. Legg merke til å finne pin på baksiden av strammer. Denne PIN-koden må settes inn i tilsvarende å finne hull i blokken å holde strammer slår når installert.

• Justere peileinnretning på baksiden av strammer med hullet i blokken, plasser strammer på blokken og tråd bolten i klokken for hånd. Sørg for å finne pin forble i hullet. Strammer kan ikke flush med blokken Hvis PIN-koden ikke er i hullet. Stram center bolten til 30 fotpund med en momentnøkkel.

• Flytte strammer fra beltet. Installer beltet og frigjøre spenninger på den strammer skivene.