Nnywellness.com

Hvordan endrer jeg hjulet peiling på min 2002 GMC Sierra 1500 lastebil?


Hvordan endrer jeg hjulet peiling på min 2002 GMC Sierra 1500 lastebil?

Av hjulet lagrene i din 2002 GMC Sierra ligger i en forseglet hub og peiling montering. Lagrene i denne lastebilen ikke brukbare og må erstatte med hub og peiling montering som en enhet. Også inkludert i samlingen hub og lageret er ABS hjulet hastighet sensor og radiosender ringen. Denne enheten er dyrere enn en enkel konisk rullelager, erstatning prosedyren er sterkt forenklet og reduserer risikoen for bærer feil forårsaket av uriktig smøring og overdreven peiling pre-Load.

Prosessen for å erstatte hub montering er den samme, bortsett fra ett trinn.

Instruksjoner

• Blokkere bakhjulene med hjulet parkeringsklosser og sette på parkeringsbremsen. Løfte og støtte siden av lastebilen som har feil hjulet holdning med et gulv jack og jack står. Fjerne hjulet bruker en lug skiftenøkkel.

• Fjerne to 15 mm brems skyvelære boltene som fester caliper forsamlingen å styre knoke, bruker socket og ratchet. Løft caliper av rotoren og henge den fra øvre kontrollarmen, med en stiv wire. Bruke et par wire cutters for å bryte fabrikkinstallert brems rotoren beholde klipp hvis de finnes fortsatt. Skyv brems rotoren av samlingen hub.

• Fjern akselmutteren midt i sentrum - på fire hjul-stasjonen modeller bare--bruker 36 mm støpsel og ratchet. Koble ABS sensor ledningene fra baksiden av samlingen hub. Fjern tre 15 mm hub og peiling montering bolter fra baksiden av styringen knoke. Skyv hub montering av styringen knoke.

• Installere den nye huben og bærer forsamlingen styringen knoke og boltene. Installer akselmutteren på fire hjul-stasjonen modeller og dreiemoment mutteren til 133 fotpund, bruker en momentnøkkel. Koble ABS sensor ledningene til den nye hub monteringen.

• Installere brems rotor og caliper forsamlingen. Dreiemoment bolter til 129 fotpund. Installer hjulet og dreiemoment lug nøtter i en stjernemønster til 140 fotpund. Fjerne jack står og lavere lastebilen sakte til bakken. Fjerne gulvet jack og pumpe gasspedalen til pedalen er fast.

• Lavere og test kjøre

Tips og advarsler

  • Test kjøre lastebilen å bekrefte den kjører rett. Hvis hub lageret var svært løs kan det være nødvendig å ha en justering gjort til rette for endringen i hjulet posisjon.