Nnywellness.com

Tegn på en feil drivstoffpumpe


Tegn på en feil drivstoffpumpe

Drivstoffpumpe problemer kan være vanskelig å diagnostisere fordi symptomene etterligne andre problemer. En drivstoffpumpe skal vare så lenge som bilen, men noen ganger vil mislykkes på grunn av en plugget dieselfilter eller smuss og rustangrep inne i gasstanken. For å forlenge livet til drivstoffpumpe, aldri Kjør bilen ut av gass. Det er også lurt å endre drivstoff så ofte brukerhåndboken eller mekanisk anbefaler.

Tegn på en feil elektrisk drivstoffpumpe

Vanlig underskriver at elektrisk fuel pump er sviktende Inkluder motoren å nøle mens du kjører, motor misfires og strømsparingsmodus når stepping på gassen. Bilen kan stall men hvile når motoren er avkjølt, eller kan skru men ikke starte i det hele tatt. Elektriske drivstoffpumper pumpe gass fra gasstanken til sprøytebrukerne. En stor mengde trykk holdes så sprøytebrukerne kan sprøyte drivstoff til motoren. Mest elektriske drivstoffpumper er inne i gasstanken, og noen biler har selv to - ett i tanken og ett på utsiden av det.

Tegn på en feil mekanisk drivstoffpumpe

Mekanisk drivstoffpumper, ofte funnet i eldre biler, ta gass fra gasstanken, og skyv den i forgasseren når motoren startes eller kjører. De mest vanlige tegnene på en dårlig mekanisk drivstoffpumpe inkluderer lavt strømforbruk eller kjøretøyet ikke starter i det hele tatt. En annen måte å sjekke om en feil mekanisk drivstoffpumpe er å sjekke olje. Det er en membran i pumpen, og over tid kan det brudd, forårsaker gass å lekke inn i sveiv saken. Hvis dette skjer, vil gassen tynn olje og heve olje. Du vil også se oljen lukter som bensin.

Tennplugger

Et annet tegn på en feil drivstoffpumpen er tørr tennplugger. Når bilen har kjørt, sjekk en eller to tennplugger hvis det er drivstoff på pluggen. Hvis ikke, blir ikke drivstoffpumpe gass til motoren.