Nnywellness.com

BlackBerry fakta


Til tider spøkefullt kalt "crackberry", har den mobile enheten når mål for bedrifter gjennomsyret forbrukermarkedet. Hollywood stjernene, fotball moms og politiske forståsegpåere kan sees thumbing sine BlackBerry.

Historie

19 januar 1999 introduserte Canada-baserte selskapet Research in Motion (RIM) BlackBerry. Den første designen var mobil e-post og utnyttet Intel-arkitektur.

Funksjonen

BlackBerry har utviklet seg til å innlemme mange andre funksjoner. BlackBerry er klassifisert som en smart telefon eller en telefon med avanserte funksjoner som en datamaskin.

Funksjoner

Mobiltelefon, Internett og e-post er noen av funksjonene til BlackBerry i 2009. Programmer fra spiller musikk å få været oppdaterte lager rapporter er tilgjengelige for BlackBerry.

Typer

Det finnes flere typer BlackBerry. QWERTY-tastatur (én bokstav per nøkkel) varianter inkluderer kurven, fet, Tour og 8800 serien med Storm er en berøringsskjerm versjon. Perle og Pearl Flip, som er flip telefonen versjon, har SureType (to bokstaver per nøkkel) teknologi.

Fun Fact

Barack Obama forhandlet et kompromiss tillater ham å holde sin BlackBerry og få tilgang til e-post når president i USA. Han er den første presidenten til å gjøre dette.