Nnywellness.com

Stiler av Harley Davidson hele ansiktet hjelmer


Stiler av Harley Davidson hele ansiktet hjelmer

Når en motorsykkel er hjelm mer enn bare et fashion statement. Det er et stykke av sikkerhetsutstyr, og denne rollen bør aldri bli ofret for stil. Harley Davidson eiere, men representerer en bestemt type følelse i deres valg av motorsykler. Så produserer Harley Davidson en rekke hjelmer som klarer å utfylle stilen samtidig som sikkerhetsnivået som trengs i en hjelm. Det er flere stiler tilgjengelig i hele hjelm varianter.

Klassisk hele ansiktet

Den klassiske stilen til hele ansiktet hjelm er fanebærer for Harley Davidsons linje av hjelmer. Den klassiske stilen er bare tilgjengelig i menns hjelmer i våren 2011 linjen. Den klassiske sykkelleien har en glassfiber skall med både haken og pannen ventilasjon og flyttbare ansikt skjerme funksjonene hjelm Harley Davidson logoen. Som med alle hjelmer, ordentlig er nødvendig for sikkerheten, så det er tilgjengelig i butikken bare.

Modulære hjelmer

Modulære hjelmer fra Harley Davidson har hele funksjoner, men med mer fleksibilitet. Noen har haken barer som løft, mens andre funksjonen sun skjold som kan trekkes tilbake. Seks ulike stiler er tilgjengelige i menns hjelmer for våren 2011. En modulær hjelm er tilgjengelig for kvinner i 2011 tilbud. Modulære hjelmer kan være utstyrt med Bluetooth-enheter og hodetelefoner for kommunikasjon. Ventilasjon og andre funksjoner varierer fra hjelm til hjelm. Som alltid, er i butikken godkjent måten å kjøpe modulære Harley Davidson hjelm.

Hybrid hjelmer

Hybrid hjelmer ansette en hybrid glassfiber skall å oppfylle sikkerhetskravene og gjøre det på en vekt som er lavere enn tradisjonelle motorsykkel hjelmer. Som hjelper med lange ritt når en hjelm kan begynne å føles tung. Harley Davidsons våren 2011 samlingen inneholder to menn hybrid hele ansiktet hjelmer. De to stilene er Americana hjelm og ultralett dreiemoment stil. Begge kan være utstyrt med hodetelefoner og Bluetooth. De, som alle Harley Davidson hjelmer er tilgjengelig i bare butikker.

FXRG hjelmer

Harley Davidson's FXRG hjelmer bruke Kevlar (samme materialet som brukes i skuddsikre vester) å gi maksimal sikkerhet med minimal vekt. Bytteforholdet kommer i form av pris, med FXRG hjelmer koster mer enn Harley Davidsons andre hjelmer. Det er en full ansikt FXRG menns hjelm og en full ansikt kvinners FXRG hjelm tilbys i våren 2011 produktlinje. Begge har mange av de samme tingene, som headset evne, med andre Harley Davidson hjelmer. Begge er tilgjengelige bare i butikkene.

Andre hjelmer

En hjelm stil kalt Skyline tilbys for kvinner. Våren 2011 katalogen inneholder to hele versjoner (en svart og en sølv). Hjelmer laget for å hindre "hjelm hair" samtidig tilby standard Harley Davidson hjelm funksjoner. En hjelm tilbys i samlingen ungdom i hele konfigurasjon. Mens det ikke inkluderer tilgang til hodesett og Bluetooth, det er laget av polykarbonat og tilbyr full sikkerhet funksjonalitet. Disse hjelmer kan kjøpes i butikken bare.