Nnywellness.com

Typer politibiler


Typer politibiler

Politi patrulje biler er vanligvis sedan brukes til å transportere lovbrytere, lagre utstyr og gir et nivå av komfort. Merkede og umerkede sedan fortsette å dominere flåten innen politiet etater, som i 2011. Tre store skaperne, Ford, Dodge og Chevrolet - har konkurrert i politimyndigheter markedet, kjører et stramt race. Nylig en ny titt i politibiler har dukket opp, bli mer sporty og raskere men gjenværende økonomisk.

Ford

Ford Crown Victoria har vært den foretrukne flåte bil for en rekke etater politiet i år. I 2010 erstattet Ford Crown Vic med 2011 Ford Taurus-baserte nærjager. Nærjager har en 3.5L Ecoboost V-6 motor med 365 hestekrefter versus Crown Vic, som har en V-8 motoren med 250 hestekrefter fra 4.6L motor. Til tross for går V-8 V-6 strøm, gjør den ekstra kraften og firehjulstrekk-system det en kraftig, bedre håndtering kjøretøy. Noen byråer kjøpt Ford Mustang for undercover patrulje.

Dodge

Dodge introdusert laderen etater politiet i 2006; siden da har blitt det svært ønskelig. Laderen er en sporty og rask-akselererende cruiser. Disse sedan er utstyrt med en Hemi-drevet motor, produsere en toppfart på 150 mph - den perfekte bilen for politiet jager. En stabilitet kontroll pakke gir sikkerhet og bakhjulsdrift tilbyr mer kontroll. Innvendig plass er større enn de andre politibiler.

Chevrolet

De Chevrolet Impala tilbyr romslige og kraftig undercover og merket politibiler. Siden 2000 har mange etater politiet kjøpt gass spare Impala. Men i 2011, Chevrolet avsløre dens bidrag til rettshåndhevelse: Chevrolet Caprice. Fullpakket med makt, akselererer er Caprice 6.0 V-8 liters motor fra null til 60 mph på mindre enn seks sekunder. Denne bilen ble spesielt utformet for patrulje enheter, med fokus på sikkerhet og komfort. Interiøret er roomier enn Crown Vic og svært sporty for en sedan.

Carbon Motors

Ny til politiet 2011, Carbon Motors er et oppstartsfirma opprette politibiler. Dette selskapet har innført prototype biler med BMW sendinger, kjøling systemer og høyteknologiske dieselmotorer. Planer å markedsføre politibilen vil være i 2011.