Nnywellness.com

Hvordan lage ringetoner for en Motorola W490


Hvordan lage ringetoner for en Motorola W490

Motorola W490 er en flip telefon som støtter MP3, AAC og MIDI ringetone filer. Alt du trenger for å lage en ringetone for din Motorola W490 er en lydfil. Når du har en lydfil, er det et par nettsteder som hjelper deg med å lage en ringetone for din Motorola W490 i noen få enkle trinn. Du kan bruke lydfiler du liker, og du kan selv lage en originalversjonen hvis du har en datamaskin mikrofon og opptak program.

Instruksjoner

• Gå til en ringetone for å lage hjemmeside på Internett. Noen av de vanligste tjenestene er Makeownringtone.com, Mp3mer.com, Myxer.com og ToneBee.com. Alle disse ledig websites fungerer på samme måte, men ToneBee krever at du oppretter en konto før du bruker tjenestene.

• Klikk på knappen "Last opp".

• Bla gjennom filene på datamaskinen og finne lydsporet du ønsker å lage en ringetone. Dobbeltklikk på den for å laste det inn ringtone maker. Sporet plottes i en lydbølge graf når det lastes. Dette viser lett de roligste og høyeste delene av sangen.

• Klikk på "Start" og "Stopp" barer og plasser dem tilsvarende. I lydbølge diagrammet, vil du se en "Stop"-bar og en "Start"-bar. Disse barer vil angi begynnelsen og slutten av ringetone. Ringetone på din Motorola bare ringer for 30 sekunder maksimum, så hvis din lydspor er lengre enn du må trimme den ned. Men enda viktigere, dette er hvor du kan tilpasse ringetone og velg din favoritt del av sangen til bruk.

• Trykk på "Spill valgt" for å sørge for at du har plassert dine "Start" og "Stopp" markører nøyaktig der du ønsker. Du kan gå tilbake og justere dem hvis du ikke er fornøyd.

• Klikk på rullegardinmenyen "Last ned" og velg en nedlasting. Du kan enten laste ned ringetone til datamaskinen, eller sende den til telefonen via SMS. Det er likeledes en valgmuligheten å email ringetone, men Motorola W490 har ikke tilgang til Internett, så dette alternativet ikke er levedyktig. Hvis du sender ringetonen som en tekstmelding, gjelder standard SMS-avgifter.

• Klikk "Gjør ringetone" og vente på din tone å laste ned. Hvis du velger å laste ned tonen via SMS, kan du nå åpne SMS på telefonen, og følg linken for å sette tonen som standard ringetone. Hvis du lastet ned tonen til datamaskinen, kan du nå koble telefonen til datamaskinen med USB-kabel og overføre tonen.

Tips og advarsler

  • Du vil kunne laste opp aac, flac, m4a, mp3, ogg, wav og wma lydfiler til disse tjenestene.