Nnywellness.com

Hvordan sjekke Internett-hastigheten på Mobile 6


Brukere har en overflod av måter å teste web hastigheter. I tillegg til tjenester dedikert til testing Internett hastighet vise mange programmer også hastigheten som en datamaskin laster ned filer. Med fremveksten av mobile Internett leter Windows Mobile-brukere også etter måter å teste Internett hastighet på trådløse nettverk. Det er noen tjenester som lar deg utføre en fart test med Pocket Internet Explorer på Windows Mobile 6.

Instruksjoner

• Besøk DSL rapporter mobile hastigheten test (se ressursene nedenfor for kobling). Klikk ett av alternativene for fil-størrelse ved "Go". Testen kjører og presentere deg med et resultat.

• Bla til MobileSpeedTest.org (se ressursene nedenfor for kobling). Testen vil kjøres automatisk og viser hastigheten i graf som det sammenlignet med andre former for Internett-tilgang.

• Navigere å MobileSpeedTest.com (se ressursene nedenfor for kobling). Klikk koblingen "Kjører fart Test" for å starte testen. Denne testen viser også hos din hastighet i forhold til andre Internett-tilkoblinger, gir deg en god ide om hvordan tilkoblingen sammenlignet 56 k oppringt, grunnleggende DSL og mer.