Nnywellness.com

Listen over Mini Cooper godkjent olje


Listen over Mini Cooper godkjent olje

Stemte etter Ford Model T som den mest innflytelsesrike bil, ble Mini lansert i 1959 av British Motor Corporation og deretter overtatt av BMW i 1999. Mini Cooper debuterte i 1961 som et rally racing bil. Følgende BMW olje spesifikasjoner, bruk bare HELSYNTETISK - gruppen IV og V, snarere enn gruppen III - 5W-30 eller 5W-40 olje med en API SH spesifikasjon eller høyere i alle Mini Cooper i samsvar med det europeiske Automobile Manufacturers' Association - ACEA.

Castrol Syntec 5W-40

Syntec, laget av Castrol, møter flere kriterier for ACEA standarder og BMW LL - LL betyr "Med lang levetid" - standarder, inkludert ACEA A3/B3 og BMW LL98. BMW LL systemet gjelder det lang levetid og funksjonaliteten av olje. I praksis betyr at du bør tømme og erstatte bilolje hver 15 500 miles for LL98 biler og hver 18,300 miles for LL01 biler, som forklart av ACEA.

Valvoline SynPower 5W-40

Valvoline's SynPower oppfyller BMWS viktigste krav, inkludert kritiske LL01 standard og A3/B3 krav. Kontroller at du utfører en oljeskift hver 18,300 miles. Denne oljen ikke overholde LL01 i området BMW, så unngå å bruke det i modeller av Mini Cooper angir LL01 overholdelse.

Valvoline Max livet 5W-30

Max Life møter både ACEA A3/B3 forskrifter og BMW LL01, en av de mest populære Mini Cooper-oljene. En olje å møte kravene ACEA A3/B3, må det være stabil, har en høy viskositet vurdering ved høye temperaturer, lav fordamping tap forholdet, lave nivåer av skadelige, miljømessig uvennlig sulfated aske og god olje/elastomer kompatibilitet.

Mini merkede motorolje

Det er en mini spesifikke motorolje av Castrol kalt Mini Full Syntetisk motorolje. Det er en 5W-30 olje som kommer i kvart-størrelse beholdere. Castrol gjør denne oljen fra både utenlandske og innenlandske komponenter i USA spesielt for BMW, og den oppfyller alle ACEA A3/B3 og BMW LL system stemmer. Høy ytelse 5W-30 olje med delenummer 07 51 0 143 829 er det profesjonelle Mini Cooper mekanikk bruker i planlagte olje sjekker, ifølge Mini.

Mobil 1 SAE 0W-40

Mobil produserer en 0W-40-olje som er velegnet til bruk i Mini Coopers. Olje terminologi "W" står for "vinter" og refererer til oljen kaldt vær vekt. Det er avhengig av oljen viskositet på null grader Fahrenheit, kjemiske og Engineering News. Lavere W verdi, de mer egnet skal oljen for kaldere klima. Faktor beliggenhet og klima til avgjørelsen når du kjøper olje, hvis din manuel foreslår du har valget til å begynne med.