Nnywellness.com

Grunner Hvorfor folk bør ha setebelter


Grunner Hvorfor folk bør ha setebelter

Buckling en sikkerhetsbelte tar kun få sekunder, og disse sekundene kan gjøre hele forskjellen hvis en ulykke inntreffer. Statistikk fra National Highway Traffic Safety Administration viser at seg bilbelte øker sjansen for overlevelse etter ulykken med så mye som 45 prosent. Dessverre, omtrent 18 prosent av drivere i USA fortsatt vil ikke ha deres setebelter.

Juridiske og økonomiske grunner

Tegn som disse minne drivere spenne opp eller ta konsekvensene.
"Klikk det eller Ticket" kampanjen ble satt på plass av NHTSA å oppmuntre bilbelte bruk. Lovbrytere fanget uten deres setebelter møte dyre billetter, samt poeng på sine kjøring posten som kan påvirke forsikringskostnader.

Fysikk

Når en kjøretøyet er i bevegelse, er beboerne også i bevegelse i den. Når et kjøretøy er stoppet under en kollisjon, vil fører og passasjerer bevege inntil noe stopper dem. Sete belter ble utviklet for å stoppe bevegelsen av personer i et kjøretøy, forebygge skader grunn innvirkning på rattet eller dashbordet og blir kastet gjennom frontruten. Faktisk oppstår fleste trafikk dødsfall fordi blir kastet gjennom frontruten.

Andre drivere

Mange sitere deres utmerkede kjøreegenskaper slik at ikke trenger et bilbelte, men dette rede ikke for ofte uforutsigbar handlingene til andre drivere. En person med gode reflekser kan ikke være 100 prosent sikker på muligheten til å hindre en ulykke når en annen sjåfør er feil.

Misforståelser

Kollisjonsputer ikke negere behovet for setebelter.
Det kan tenkes at med eksistensen av så mange andre vehicular sikkerhetstiltak på plass, setebelter har blitt foreldet. Selv med kollisjonsputer og andre sikkerhetstiltak vises setebelter fortsatt statistisk som den viktigste sikkerhetsfunksjon i biler. Faktisk, mens kollisjonsputer pleier å øke effektiviteten av setebelter med så mye som 40 prosent, de er fortsatt ikke like effektivt som setebelter på egenhånd.