Nnywellness.com

Hvordan du legger til Freon 1992 Chevy plukking


Hvordan du legger til Freon 1992 Chevy plukking

Lading aircondition-system på 1992 Chevy plukking er et vanlig hjem mekanikk-prosjekt. Over tid vil systemet utvikle små lekkasjer forårsaket av slitasje av sel fra varme og vibrasjon og krymping i kaldt vær. Legge freon systemet vil holde det fungerer uten store reparasjoner. Imidlertid leveres 1992 Chevy lastebil fra fabrikken med en a/c system som inneholder R-12 (Freon) kjølemediet. I motsetning til nyere modeller, utstyrt med R-134a kjølemediet, dette systemet krever en lisens for å kunne kjøpe kjølemediet og kjølemediet er dyrere enn R134a.

Instruksjoner

• Koble a/c måleren satt til tjenesteporter på lastebilen. Blå (lavtrykk siden slange) festes til tjenesten porten på akkumulatoren. Akkumulatoren er aluminium sylinder formet enhet på passasjersiden nær ilden veggen. Rød (høytrykk siden) slangen festes til tjenesten porten ligger på den lille A/C linjen koble kondensatoren til fordamperen nær akkumulatoren. Lukk begge blå og røde ventilene på A/C gauge settet.

• Start motoren. Angi A/C dash kontroller til Max A/C og resirkulerende luft. Angi vifte hastigheten til medium rekkevidde. Måle målinger (forutsatt at systemet er ikke lite kjølemediet for kompressoren på) bør være under 30 psi på den lave siden, og under 150 på den høye siden.

• Fest kan Trykk på gul slangen i samlingen gauge. Sette inn en boks med kjølemediet i springen og skru tommelskruen inn kan og så helt ut av kan åpne den. Med motoren i gang og kan av kuldemedium åpne, åpne blå ventilen på måleren satt til å tillate at kjølemediet til å bli trukket inn i systemet. Når den er tom, lukke ventilen og observere gauge målingene. Hvis den lave siden lesingen er mellom 30 psi og 35 psi, og holde jevn, systemet er full. Hvis avlesningene er fortsatt lav, legge mer kjølemediet til målere vise å være full.

• Slå av motoren og tillate presset vises på målere i å stabilisere. Kontroller at begge ventiler er stengt på målere og fjerne slangene fra tjenesten portene. Kontroller systemet for lekkasjer, og test kjøre å verifisere riktig drift.

Tips og advarsler

  • Bruk av kjølemediet med lekkasje deteksjon fargestoff lagt gjør finne lekkasjer enklere.