Nnywellness.com

Hva er forskjellen mellom en iCam & et webkamera?


Hva er forskjellen mellom en iCam & et webkamera?

Begrepet "iCam" høres ut som navnet på en Apple-produkt. Imidlertid refererer iCam egentlig til en smartphone app som brukes sammen med et webkamera. ICam er ikke selv en webcam, men heller gir et nytt nivå av allsidighet for webcam du kanskje allerede har.

Funksjonen

ICam app, som på tiden i publikasjonen, er tilgjengelig for iPhone, iPod touch, iPad og Android 2.1 +. Dette programmet lar deg fjernovervåke din webkameraer. I tillegg til nedlasting iCam programmet til telefonen, må du også laste ned programmet iCamSource på datamaskinen. Dette dataprogrammer er hva gjør at kameraet stream til din smartphone.

Bruker

Den mest åpenbare bruken for iCam app er å fjernovervåke hjemmet. Du kan holde øye med kjæledyr eller barn mens du er borte, har konstant utsikt over inngangsdøren din mens du slapper i sengen eller holde et øye på kontoret når du ikke i.

Tilleggsfunksjoner

ICam kan overvåke opptil fire kameraene i en delt skjerm-modus, slik at du virkelig kan ha øyne overalt samtidig. Siden du ikke alltid holde øye med webkameraet, tilbyr iCam bevegelsespåvisning som varsler deg til enhver aktivitet på din kameraer. Du kan angi følsomhetsnivået så du ikke stadig varslet raslende løv, så sette programmet å varsle deg når det er bevegelse, eller starte innspillingen med kameraet på bevegelse.

Kompatible webkameraer

Siden iCam ikke er i seg selv et webkamera, må du installere og plassere din egen webcam valgfrihet for app å fungere. Nesten alle webkameraer er kompatible med app. USB, FireWire eller innebygde webkameraer må støttes av OS X 10.4 eller Windows XP/Vista og nyere. OS X 10.5 kreves for koblet til FireWire DV-kameraer. Ethernet nettverk IP webkameraer og Wi-Fi webkameraer kan brukes med video.