Nnywellness.com

Sanyo Xacti instruksjoner


Sanyo Xacti instruksjoner

Sanyo Xacti linjen er en gruppe av kompakte digitale videokameraer som er laget for forbrukere som leter etter et videokamera i lommestørrelse å fange sine minner. Innenfor Xacti linjen er flere HD-modeller, samt noen modeller som er i stand til videoopptak video under vann. Hvis du har nylig kjøpt en Sanyo Xacti camcorder, er lære å bruke det ganske enkelt.

Opptak Video

Fortegnelse video benytter noen av Sanyo Xacti videokamera ved å åpne LCD-skjermen for å slå på videokameraet, og å trykke den sirkulære "record"-knappen på baksiden av kameraet. Når du er ferdig med innspillingen bestemt scene, trykk "record"-knappen igjen for å pause opptak.

Zoome

Zoom inn på et emne ved hjelp av zoom / på bryteren på baksiden av videokameraet. Flytt bryteren mot "T" å komme nærmere et emne eller mot "W" å få lengre bort.

Sceneinnstillingene

Bruk innebygde sceneinnstillingene i Xacti videokameraet til å forbedre kvaliteten på videoen. Du kan åpne innstillingsmenyen scenen ved å trykke på "Meny"-knappen på baksiden av kameraet og så ruller ned "Scene." Innstillinger som sand/snø, natt og sport vil automatisk justere innstillingene i videokameraet til å være optimalt for at situasjon.

Opplasting av Video

Last opp video til datamaskinen ved å koble videokameraet til maskinens USB- eller firewire-port (avhengig av videokamera modellen). En gang koplet, vil du kunne dra og slipp videofiler av videokameraet Xacti til datamaskinens harddisk eller i en video redigering programmer du måtte ha. Avhengig av datamaskinen må du kanskje også installere programvaren som fulgte med videokameraet Xacti (funnet på en medfølgende CD) for å laste opp video til datamaskinen.