Nnywellness.com

Hvordan å Tape en profesjonell rapporten


Hvordan å Tape en profesjonell rapporten

Som teknologiutviklingen, utvikle nye verktøy som lar deg spille inn profesjonelle rapporter, blant andre hendelser. Profesjonell rapporter inneholder informasjon som er viktig for virksomheten din. For eksempel kan du presentere inntekter trender over det siste året til ansatte. Uansett om du arbeider i virksomheten, nonprofit, regjeringen eller noen annen sektor, trenger du verktøy for å fange denne informasjonen. Registrer bruker utstyr du allerede har, for eksempel et videokamera eller bærbar datamaskin utstyrt med webkamera og mikrofon. Hvis du ikke trenger å fange det visuelle aspektet av rapporten, ta det med en digital lydopptaker.

Instruksjoner

• Spille inn presentasjonen med en digital lydopptaker. Enhetene er tilgjengelig på en lokal elektronikkbutikk i ditt område. Selv om behandling instruksjoner varierer avhengig av bestemt merke og modell, vanligvis bruke du enhetene på samme måte. For eksempel å spille inn presentasjonen på Olympus WS - 331M digital opptaker, slå enheten og trykk på "Mappe" for å velge en mappe å lagre filen. Trykk på "REC"-knappen for å starte innspillingen og "STOP"-knappen for å avslutte opptaket. Bruk "PLAY" knappen for å spille av filen. Når innspillingen en profesjonell presentasjon, plasserer apparatet på talerens podiet eller så nær høyttaler som mulig. Hvis ikke, kan du ikke hører presentasjonen i tilstrekkelig volum.

• Registrere presentasjonen med et digitalt videokamera. Fordelen til innspilling med dette formatet er at du har både visuell og lyd elementer. Instruksjoner for individuelle kameraet vil variere. Registrere på Vivitar DVR 910HD kameraet, for eksempel makt på enheten og åpne søkeren. Zoome inn på motivet, og trykk video utløserknappen, ligger til høyre i retning styrespaken. Trykk på utløserknappen igjen for å avslutte opptaket. Koble kameraet til datamaskinen med en USB-kabel og overføre videoen til skrivebordet ved å klikke "Få Media." Registrere en profesjonell rapporten ved hjelp av et digitalt videokamera, kontroller at koble kameraet til et stativ, og plassere den bak publikum. Husk å registrere høyttaleren og alle visuelle hjelpemidler, for eksempel diagrammer. Hvis høyttaleren har alle visuelle hjelpemidler, kontrollerer du at belysningen i rommet er satt slik at du kan registrere aids på kameraet.

• Registrere presentasjonen med kameraet og mikrofonen installert på datamaskinen. Bedre kvalitet, koble til en ekstern kamera og mikrofon til datamaskinen. Du kan kjøpe dette utstyret fra din lokale elektronikk butikken hvis du ikke allerede har den. Laste ned og installere en video fange program (se ressurser). Kontroller at mikrofonen og kameraet er riktig koblet. Bruk denne fremgangsmåten til profesjonelle rapporten som en siste utvei. Datamaskinen må konfigureres nærmere høyttaleren at kameraet og mikrofonen skal nok ta rapporten. Noen høyttalere settes opp på pallplasser, en avstand fra publikum. Ikke bruk denne metoden hvis det visuelle hjelpemidler, for eksempel diagrammer som det er vanskelig å panorere med bærbar PC kamera.