Nnywellness.com

Hvordan flytte sanger fra iTunes til en iPod Nano


Du nettopp lastet ned alle disse flotte sanger fra iTunes til iTunes på datamaskinen. Eller du har importert CD fra samlingen til iTunes på datamaskinen. Nå stirrer du på iPod Nano, lurer på hvordan i all verden sangene kommer fra datamaskinen til en Nano. Og du skal finne ut hvor lett det er å flytte sanger fra iTunes til en iPod Nano.

Instruksjoner

• Åpne iTunes på datamaskinen.

• Aktivere iPod Nano.

• Koble den hvite ledningen som fulgte med iPod Nano til datamaskinens USB-port og koble den andre enden av ledningen til en Nano. Når du er ferdig med å overføre sanger, må du klikke på iPod utmatingsikonet før du kobler iPod, så du ikke skader iPod Nano.

• La iTunes kopiere listen hele sangen til en Nano. Dette er standardinnstillingen så når du først kobler til en Nano til datamaskinen, iTunes vil prøve å kopiere hele listen over sanger over. Hvis du ikke har nok minne på en Nano, velger iTunes sangene den kopierer.

• Hvis du ikke vil hele sanglisten på en Nano, åpner du kategorien "Sammendrag" i iPod-innstillingene. Se på iTunes listen på venstre del av skjermen. Du vil merke en liste for iPod. Herfra klikker og drar bestemt sanger fra iTunes til iPod Nano.